Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Paljon kohuttu Hotel Swan Helsinki alkaa tv:ssä - Tässä ovat sarjan keskeisimmät tyypit - Tutustu!

Hotel Swan Helsinki avaa loistohotellin maailman, se kertoo henkilökunnasta, asiakkaista - sekä katoamismysteeristä.

29.2.2020 klo 7:00

Hotel Swan Helsinki

Oona Airola ja Lauri Tilkanen ovat sarjassa keskiössä. Airola voitti Jussi-patsaan sekä sivuosastaan elokuvassa Hymyilevä mies, että pääosastaan elokuvassa Oma maa. Tilkanen on tuttu tv-sarjoista, kuten Karppi ja Kolmistaan sekä elokuvista Tom of Finland ja Olavi Virta. Kuva: MTV


Hotellinjohtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) on kadonnut uudistetun Hotel Swan Helsingin juuri avattua ovensa. Alkaa poliisitutkinta ja sen edetessä selviää, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä eroon karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta.


Ville Pajari oli sotkeutunut tavalla tai toisella useammankin hotellin työntekijän yksityiselämään. Hän oli värikäs persoona, joka viihtyi julkkispiireissä, eikä uskollisuus kuulunut sanavarastoon.


Uusi hotellinjohtaja Ella Kallio (Oona Airola) yrittää epätoivoisesti pitää palvelutasoa ja henkilökunnan mielialaa korkealla. Poliisitutkinta kiristää henkilökunnan välejä ja rakkaus pakottaa ihmisiä arvioimaan valintojaan uudelleen.Tässä ovat sarjan keskeisimmät henkilöt:


Hotel Swan Helsinki

Pomot: Lauri, Ella ja Henrik. Kuva: MTV3


Ella Kallio, uusi hotellinjohtaja (Oona Airola)

Hotellin tuore johtaja Ella on pätevä ja kunnianhimoinen perfektionisti, joka on noussut johtotehtäviin keskimääräistä nuorempana. Ulkokuorensa alla hän on kuitenkin stressaantunut ja loppuunpalamisen partaalla.


Henrik Svanström, hotellin hallituksen vpj (Lauri Tilkanen)

Henrik on Hotel Swanin omistajan poika. Komea ja sulavakäytöksinen Henrik on opiskellut ulkomailla, hän on kiinnostunut tekemään hotellista menestystarinan. Lähelleen hän ei kuitenkaan päästä ketään.


Lauri Raudus, hotellin hallituksen pj (Leo Honkonen)

Introvertti Lauri on sulavan Henrikin vastakohta, mutta myös tämän paras ystävä. Työhullu Lauri töksäyttelee asioita suoraan. Pitkistä työpäivistä johtuen hänen avioliittonsa voi huonosti.


Hotel Swan Helsinki

Poliisit: Salla ja Risto. Kuva: MTV3


Salla Vartio, rikosylikonstaapeli (Milka Ahlroth)

Ville Pajarin katoamista tutkiva rikosylikonstaapeli Salla Vartio on tutkijoiden aatelia, jolta nuoremmilla poliiseilla on paljon opittavaa. Hänen taustansa on traaginen, eikä hän ole koskaan kunnolla käsitellyt elämänsä tuskallisimpia hetkiä.


Risto Lintunen, rikostutkija (Roope Salminen)

Salla Vartion alaisuudessa työskentelevä nuori rikostutkija Risto Lintunen on älykäs ja taitava, mutta vaikean työtoverin maineessa Asperger-piirteidensä vuoksi.


Hotel Swan Helsinki

Housekeeping-jengiä: Maija, Anita ja Rami. Kuva: MTV3


Maija Björk, siivooja (Elina Saarela)

Teinistä hotellissa siivonnut Maija ei voi sietää äitinsä Anitan kontrolloivuutta. Nuori Maija on ajautunut salasuhteeseen hotellinjohtaja Ville Pajarin kanssa ja rakastunut.


Rami, huoltomies (Konsta Laakso)

Rami on hotellin yleisvelho, joka osaa korjata kaiken. Herkkä nuori mies sotkeutuu monimutkaiseen parisuhdekuvioon, jolla on vakavia seurauksia. Myös Ramin vahva oikeuden taju johtaa hänet usein vaikeuksiin.


Anita Björk, housekeepingin esimies (Meri Nenonen)

Esimies Anita tietää hotellin jokaisen kolon sekä työntekijöiden taustat ja salat. Suorapuheinen Anita ei säästele ketään kritiikissään, mutta pitää myös huolta työntekijöiden oikeuksista.


Hotel Swan Helsinki

Aula- ja kahvilahenkilökuntaa: Joonas, Ninni ja Jessica. Kuva: MTV3


Joonas Riekkinen, aulavirkailija (Eppu Salminen)

Aulavirkailijana konkari Joonas rakastaa työtään ja on päällisin puolin esimerkillinen työntekijä. Hän taistelee addiktion, sairaan äitinsä ja yksipuolisten rakkaudentunteidensa kanssa.


Ninni Korhonen, kahvilanhoitaja (Netta Laurenne)

Kahvilanhoitaja Ninni on Ville Pajarin pidempiaikainen tyttöystävä. Pajarin yllättävä katoaminen järkyttääkin Ninniä rankasti, kun elämä vetää häneltä yhtäkkiä maton alta.


Jessica Nevala, aulavirkailija (Laura Eklund Nhaga)

Aulavirkailija-Jessica on yksi hotellinjohtaja-Ellan kasvattisisaruksista. Hänen menneisyydestään ei ole tienneet kukaan muu kuin kadonnut hotellinjohtaja Ville Pajari. Nyt Ella astuu kuvioihin ja vanhat kaunat nousevat pinnalle.


Sarjan ovat käsikirjoittaneet Outi Keskevaari, Daniela Hakulinen ja Juulia Unhola. Ohjauksesta vastaa JP Siili (jaksot 1-3), Ulrika Bengts (jaksot 4-6) ja Matti Kinnunen (jaksot 6-8).


Hotel Swan Helsinki MTV3 maanantaina 2.3. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat