Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Outo homma! Ensitreffit alttarilla saa ymmälle - Miten parit pääsevät yli tästä isosta esteestä?

Ensitreffit alttarilla alkoi ja tässä ovat ensitreffeillä tapaavat pariskunnat.

11.10.2023 klo 10:00

Ensitreffit alttarilla

Ensitreffit asiantuntijat: Kari Kanala, Hanna Myllymaa ja Tapani Alanen. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. tuotantokausi käynnistyi ja mukana on kuusi kumppania etsivää ihmistä. Tiedossa on kolmet häät.


Tässä ovat kauden pariskunnat:

Ensitreffit alttarilla

Pauliina ja Matti. Kuva: MTV3, kollaasi photocollage


Ensitreffit alttarilla

Aleksi ja Riia. Kuva: MTV3, kollaasi photocollage


Ensitreffit alttarilla

Julia ja Waltteri. Kuva: MTV3, kollaasi photocollage


Suosittuun ohjelmaan hakee sankoin joukoin sinkkuja ja heidän joukostaan on valittu nämä kuusi osallistujaa. Pariskunnat ovat valikoituneet toisilleen monenmoisien testauksien kautta asiantuntijoiden avustuksella.


Tällä kaudella katsojan voi saada ymmälle yksi tärkeä tekijä, mikä vaikuttaa parisuhteen onnistumiseen. Silmään pistää pariskuntien asuinpaikkojen välimatka. Sitä kertyy kahdelle parille noin 600 km ja yhdelle parille noin 200 km.


Pauliina asuu Oulussa ja toimii rakennusalalla projekti-insinöörinä. Pauliina suhtautuu ammattiinsa suurella intohimolla ja on kertonut olevansa unelma-ammatissaan. Matti puolestaan asuu Vantaalla ja tekee työtä politiikan toimittajana. Helsinki on Suomen politiikan keskus, ja ohjelmassa Matti kertoikin tekevänsä työtä esim. eduskunnassa.


Riia työskentelee ison yrityksen maksuliikenteen tehtävissä ja asuu Helsingissä. Riialle tärkeää ovat perhe ja ystävien kanssa vietetty aika. Riian elämänrakkaus onkin tällä hetkellä rescue-koira Jalo. Aleksi puolestaan asuu Oulussa ja opiskelee yliopistossa musiikkikasvatusta. Aleksilla on oma yritys, jonka puitteissa hän tekee töitä pianonopettajana sekä hyppää lavalle esiintyen musakeikoilla.


Visualistina urheilukaupassa työskentelevä Julia asuu Espoossa ja hänen tuleva miehensä Waltteri Lappeenrannassa. Waltteri opiskelee tällä hetkellä ensihoitajaksi, hän oli aiemmin kiinteistöalalla.


Pauliinalle ja Matille sekä Riialle ja Aleksille kertyy välimatkaa noin 600 km, Julialle ja Waltterille noin 200 km. Nämä ovat pitkiä välimatkoja.


Ensitreffit-osallistujilla on jo omat, vakiintuneet elämät asuinpaikkakunnillaan. On työt, ystävät, perheet, harrastukset ja lemmikkieläimet. Nähtäväksi jää, miten pariskunnat saavat elämänsä ja parisuhteensa soljumaan välimatkasta huolimatta.


Lue myös: Oho, mitkä uudistukset! Ensitreffit alttarilla tulee taas - Onko tämä syksyn kohutuin tv-sarja?


Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti klo 21.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»