Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onnea Tähdet, tähdet -voittaja Jussi Rainio! - Sai yleisön liikuttumaan ja bailaamaan katsomossa

Kisa oli tiukkaakin tiukempi, mutta yleisö äänesti voittajaksi Jussi Rainion.

8.4.2019 klo 9:10

Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -kisan voittaja Jussi Rainio. Kuva: MTV3.


Tähdet, tähdet -kisa on ratkennut. Jussi Rainio voitti koko kisan todellakin täpärästi, sillä hän sai 53 % yleisöäänistä Kyösti Mäkimattilan jäädessä hopealle.


Rainio suoriutui finaalilähetyksessä upeasti kolmesta kappaleestaan ja sai yleisön äänet puolelleen.

Con te partiro oli miehen oman suosikki Tähdet, tähdet -kaudelta, ja komeasti mies sen lauloikin Il Divon ja Andrea Bocellin jalanjäljillä.


Kemiaa oli valinta omasta tuotannosta ja siinä Rainio heittäytyi biletyslinjalle saaden myös yleisön mukaan laulamaan kertosäettä. Filiksissä oli myös katsomossa kannustava ystävä, Neon 2 -yhtyeestä tuttu Rami Alanko.


Fame oli se biisi, jonka Rainio on halunnut aina esittää. Hänen laulaessaan: "Fame! I´m gonna live forever, I´m gonna learn how to fly!" tuntui todellakin, että mm. syövän selättänyt mies lauloi täydestä sydämestään.Tähdet, tähdet

Finalistit Kyösti Mäkimattila ja Jussi Rainio sekä aiemmin kisasta tippunut Petra odottavin mielin ennen kauden alkua lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


- Olen hyvin, hyvin häkeltynyt voitosta. En olisi uskonut, että pääsen edes finaaliin, mutta hokkuspokkus – tässä ollaan! Kyöstihän on suuri mestari ja kansansuosikki ja tämä on suurta hämmennystä, kun pääsin vielä hänenkin ylitseen, Rainio kommentoi heti voiton selvittyä MTV3:n tiedotteessa.


Rainio kertoi Tähdet, tähdet -matkan olleen äärimmäisen antoisa.

- Tähdet, tähdet on ihmeohjelma: täällä ihminen kehittyy. Kokemus oli minulle erittäin opettava. Opin asennetta, muuntautumiskykyä ja sen, että kannattaa uskaltaa heittäytyä – vaikka osin tuntemattomaan. Kyllä sieltä jostain sitten otteen saa.


Nauris.fi toivottaa lämpimästi onnea ja toivottaa vilkasta keikkakesää!


Etkö nähnyt finaalia? Katso Tähdet, tähdet -finaalin uusinnan ohjelma-aika Telsu.fi


Rainion kommentit lisätty 8.4. klo 10.47 ja pääkuva vaihdettu.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»