Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onnea Eva Wahlström 40 vuotta! Ex-nyrkkeilijä paljastaa: “En ole tuntenut itseäni muuna kuin..."

Eva Wahlström täyttää 40-vuotta ja etsii elämänsä suurta lankaa urheilu-uran jälkeen.

28.10.2020 klo 10:00

Penkinlämmittäjät

Eva Wahlström on ex-nyrkkeilijä ja tila- ja kalustesuunnittelija. Kuva: Suomi24 Viihde


Eva Wahlström on ammattinyrkkeilyn kuusinkertainen maailmanmestari, joka urheilu-uransa ohessa opiskeli tila- ja kalustesuunnittelijaksi arvostetussa Aalto-yliopistossa. Hän valmistui taiteen kandidaatiksi vuonna 2018 ja tekee maisteriopintoja. Urheilu-uran jälkeen Wahlström etsii uutta polkua elämäänsä.


- Nyt uran jälkeen edessä on etsiminen, se minun etsiminen. Olen 15-vuotiaasta urheillut, en ole tuntenut itseäni muuna kuin urheilijana. Nyt on mielenkiintoista katsoa 40-vuotiaana, että oho, oonko tällainen, Wahström kertoo.


Eva Wahlström on naimisissa Niklas Räsäsen kanssa.Lue lisää: Eva Wahlström ja mies nukkuvat eri huoneissa - Eva saa yllättävän hyvänyöntoivotuksen: "Mä käyn..."


Wahlströmiltä tuli alkusyksystä ulos ensimmäinen kaluste, Whisky Chair, joka on suomalaista käsityötä. Tuolin mainoskuvissa poseeraa näyttelijä Jasper Pääkkönen. Mutta onko kalustesuunnittelu Wahlströmin tulevaisuuden tavoite?


- Vielä on hakusessa tulevaisuus. Tykkään tosi paljon kalustesuunnittelusta ja maalaan tauluja, muttei ne ehkä ole lopullinen asia, jota haluan tehdä. Musta on tärkeää osata monia asioita, niin sitten voi ottaa vastaan, mitä tulee. Uskon, että tämä muokkautuu tästä pikkuhiljaa.


Whisky Chair mainoskuvia tässä, ole hyvä.Eva Wahlström täyttää 40-vuotta 30.10. Lämpimät onnittelut!


Penkinlämmittäjät on MTV3-ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 8/2020


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»