Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Onko tämä Olli Hermanin salainen ase TTK:ssa? - Lapsena harrastus alkoi nyrkkeilycoachin käskystä

Olli Herman on kiireinen yrittäjä, joka on omaksi hämmästyksekseen päässyt pitkälle Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

3.11.2019 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Olli Herman nähdään mukana uudessa Luokkajuhlat tv-ohjelmassa, joka alkaa MTV3:lla marraskuussa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiOlli Herman on parinsa Katri Mäkisen kanssa ihastuttanut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman katsojat mm. kuumalla samballaan, jossa bounssit osuivat kohdalleen. Olli Hermania on kysytty ohjelmaan aiemmin, mutta kiireiden vuoksi mies on kieltäytynyt kunniasta. Nyt Reckless Love on keikkatauolla, joten mies pystyi lähtemään mukaan.

- TTK on mielettömän sitova ja aikaavievä projekti. On pakko harjoitella aivan täyspäiväisesti, koska muuten ei opi. Olipa miten paljon tanssitaustaa tahansa, ei kukaan tanssija ota tanssia haltuun tuosta noin vain sormia napsauttamalla. Kyllä siellä pari kuin pari viettää 6-8 tuntia päivittäin.


- Välillä tunnit loppuu vuorokaudessa ja hommia on jäänyt vähän rästiin, mutta niitä otetaan kiinni sitten, kun on vähän enemmän aikaa. Mutta mitään hätää ei ole, onneksi olen yrittäjä ja pystyn järjestämään omaa aikaani, vaikka menisin ohjelmassa loppuun asti, niin mikään ei kaadu päälle, Herman kertoilee TTK-kiireistään uuden Luokkajuhlat-ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Tanssii Tähtien Kanssa

Olli Herman pitää yrittäjänä kaikki langat omissa käsissään. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kisa on kova tasoinen ja siinä pärjääminen on hämmästyttänyt Hermania. Ehkä syynä on lapsuuden tanssiharrastuksessa?

- Se on yllättänyt, että olen päässyt näin pitkälle. Isäni veli oli yksi Suomen arvostetuimmista nyrkkeilyvalmentajista ja hän komensi minut balettiin tanssitunneille, kun olin kömpelö jaloistani. Ja sit mentiin balettiin, mutta se vaihe ei kestänyt yhtä kauan kuin nyrkkeilyvaihe, joka sekään ei kestänyt kovin kauaa. Eihän mulla oikeasti mitään tanssitaustaa ole, Herman vähättelee.


Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssii Tähtien Kanssa -pari: ope Katri Mäkinen ja oppilas Olli Herman. Kuva: MTV3

Miksi lähdit mukaan TTK-kisaan?

- Tottakai halusin haastaa itseäni. Olen huomannut, että kun astuu vähän omalta mukavuusalueeltaan ulos, niin siinä tulee aktivoitua aivoja vähän eri tavalla ja se ruokkii luovuutta. Se taas johtaa siihen, että alkaa nähdä asioita uudesta kulmasta ja se antaa perspektiiviä.


- Passiivisuus passivoi minua vaan entistä enemmän. Jos olen tekemättä mitään, niin en saa tehtyä sitäkään vähää. Mitä aktiivisempi ja kiireisempi olen, niin tulee hoidettua yllättävä määrä asioita, energisen oloinen Herman toteaa.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3:lla su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat