Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Olli Lindholm: "Se huokuu musta!" - TVOF-valmentaja paljastaa salaiset kikkansa

Olli Lindholm on Yö-yhtyeen keulakuva ja The Voice of Finlandin tähtivalmentaja - ja nyt Lindholm on Nauris.fi valmentajatentissä.

31.1.2019 klo 19:30

The Voice of Finland

Olli Lindholm kerää aktiivisesti omaa tiimiä Ääni ratkaisee -vaiheessa. Kuva: Nelonen Media.


Millainen on tämän kauden ääni ratkaisee -vaihe?

- Kaiken kaikkiaan laulajat on hyviä. Musta oli tosi tärkeä juttu, että oli selkeitä, suomeksi laulavia miesartisteja, oli heviä, oli räppiä, oli kaikkea. Taso on kirjava ja se on tosi tärkeää.


Mikä on ollut tärkeät kriteerit jatkoon pääsyyn?

- Että tunne välittyy ja vireasia on tärkeä. Ja jos aluksi menee vähän väärin, niin tärkeää on, että pystyy korjaamaan tilanteen. Se kertoo ihmisestä paljon, jos pystyy korjaamaan vireen tai timen - jos pystyy hallitsemaan itsensä uudelleen.


- Asenne on tosi tärkeä. Me (valmentajat) ollaan niin kokeneita, että jos jollain on hirveä draivi päällä ja se menee tarpeeksi hyvin, niin pikkuvireongelmiin ei kannata kiinnittää huomiota. Niitä pystyy kyllä opettelemaan. Toi hetki on niin ainutlaatuinen, se on niin kuumottava hetki myös laulajalle, että jotain pitää pystyä antamaan anteeksi.

The Voice of Finland

TVOF: Juontaja Heikki Paasonen sekä valmentajat Anna Puu, Olli Lindholm, Redrama ja Toni Wirtanen. Kuva: Nelonen Media.


Kuka artisti on jäänyt ohjelman aikaisemmilta kausilta mieleen?

- Mia Suzsko, siinä vaiheessa kun hän otti akustisen kitaran ja alkoi laulaa Stingiä oli hyvä. Eikun sittenkin se, kun hän veti California Dreaming. Se oli koko kauden hienoin ja onnistunein veto. Kun hän osoitti monipuolisuutensa akustisella kitaralla ja pianolla, niin hänestä tuli normilaulajasta nopeasti artisti. Hän syttyi siinä, hän oli ollut koko ajan käsijarru päällä ja syttyi artistiksi.


Miksi juuri sinut pitäisi valita valmentajaksi, mikä on salainen kikkasi?

- Olen tuon porukan kokenein. En välttämättä ole päivitetty tämän päivän biiseihin, mutta sitä varten on musatiimi. Mun tehtävä on auttaa laulajaa mentaalipuolella. Mun tehtävä on olla läsnä. Annan täysin vapaat kädet. Jos jotain tulee, hän tietää, kenen puoleen voi kääntyä. Koska se huokuu musta, se kokemus.


The Voice of Finland Nelosella pe klo 20.

Katso Telsu.fi The Voice of Finland ohjelma-ajat

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat