Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ötökät ja käärmeet riesana: Olen julkkis -realityssä Esko Eerikäinen, Antonio Flores, Sara Sieppi...

Uudessa Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa kisaavat nämä julkkikset.

15.12.2021 klo 15:29

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Antonio Flores on ecuadorilainen, Suomessa 90-luvun lopusta lähtien asunut kampaaja-maskeeraaja. Kuva: MTV3


Maailmalla huippusuosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! saapuu vihdoin Suomeen. Seikkailurealityssä julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas viidakkoon alkeellisiin ja äärimmäisiin olosuhteisiin.Mitä tapahtuu, kun 15 julkkista joutuu viidakossa itse hankkimaan ruokansa sekä erilaiset hyödykkeet leiriinsä kilpailemalla päivittäin uuvuttavissa, mutta myös hauskoissa haastetehtävissä?

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Sara Sieppi on sosiaalisen median vaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi. Sieppi sijoittui kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, mutta nousi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunustaan. Kuva: MTV3


Tehtävät vaihtelevat fyysisesti ja psyykkisesti erittäin vaativista haasteista älyllisiin sekä iljettäviin, ja julkkisten tavoitteena on kerätä yhteistä hyväntekeväisyyspottia valitsemalleen kohteelle. Mikäli viidakon olosuhteet käyvät liian koviksi, on kilpailijalla vapaus huutaa milloin vain “Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!” ja keskeyttää tehtävä. Viimeisessä jaksossa nähdään, kenestä kruunataan viidakon kuningas tai kuningatar.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Esko Eerikäinen on suomalais-kolumbialainen radiojuontaja ja tv-esiintyjä. Kuva: MTV3


Lue myös: Esko Eerikäinen katosi yllättäen kuukaudeksi - Some huolesta soikeena: "Tuli mieleen vaikka mitä..."


Ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi, joiden tehtävänä on pitää katsojat kartalla kilpailun käänteistä.

-Olemme olleet kuvaamassa kaikenlaisissa paikoissa, mutta tämä kuvausmatka oli meille olosuhteiltaan siitä haastavimmasta päästä. Senpä vuoksi iso kunnioitus meidän kilpailijoille, jotka ihan oikeasti asuivat ja elivät sademetsässä sekä nukkuivat taivasalla – ja jaksoivat siitä huolimatta antaa kaikkensa päivittäisissä tehtävissä. Lisäksi he jaksoivat aina uudestaan nauraa itselleen ja meille. Kovaa jengiä!, Janne Kataja ja Aku Hirviniemi kertovat MTV3:n tiedotteessa.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!

Nämä julkkikset kisasivat Etelä-Amerikan viidakossa. Kuva: MTV3


Viidakkoon villieläinten ja kasvien keskelle kilpailemaan matkaavat Esko Eerikäinen, Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Sini Sabotage eli Sini-Maria Makkonen, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari "Sakke" Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Sara Sieppi, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.


Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! MTV3-kanavalla perjantaisin 21.1. klo 20 alkaen ja mtv-palvelussa

Katso lisää tv-ohjelmien lähetysaikoja Telsu.fi


Lähde: MTV3

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat