Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell ovat mukana Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

27.1.2023 klo 10:00

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola pääsi luksusjahtisatamaan yhdessä Valtteri Bottaksen ja hänen kumppaninsa Tiffany Cromwellin kanssa. Kuva: MTV3


F1-kuski Valtteri Bottas kutsuu Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Päivien aikana Maria Veitola pääsee tutustumaan toimittaja-käsikirjoittajalle tuntemattomaan formulamaailmaan.


Bottas valottaa F1-maailmaa ja he pohtivat yhdessä lajin eettisyyttä ja vaaroja. Myös rahasta puhutaan, sillä F1-laji on antanut Bottakselle hyvä tulot ja taloudellista vapautta.


Ohjelmassa on mukana Suomen tv:ssä harvoin nähty Bottaksen tyttöystävä, australialainen ammattipyöräilijä Tiffany Cromwell. Bottas on ollut naimisissa Emilia Pikkaraisen (ent. Bottas) kanssa ja pariskunta erosi v. 2020.


Tiffany Cromwell ja Valtteri Bottas pyöräilevät myös yhdessä. Tässä kuvia Uuden-Seelannin lomalta Cromwellin Instagram-tililtä. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Autourheilun faneille Bottas-jakso tarjoaa mukavan yllätyksen, kun legenda Mika Häkkinen saapuu paikalle videopuhelun välityksellä.


Yökylässä Maria Veitola

Katja Ståhl kutsui Maria Veitolan yökylään ja naiset kävivät yhdessä mm. hevostallilla. Kuva: MTV3


Kuudesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa uusin jaksoin. Ovensa ja mielenmaisemansa avaavat Katja Ståhl, Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson ja Ansku Bergström, Kerttu Rissanen ja Sami Uotila, Pilvi Hämäläinen, Petteri Orpo, Andy McCoy ja Sofia Zida sekä Päivi Lipponen.


Lue myös: Katja Ståhl heittää Veitolalle "porsastelusta" - "Että pyörin baareissa ja jahtaan nuoria miehiä"


Lue myös: Yllätys: Andy McCoy ei päästä Maria Veitolaa yökylään omaan kotiinsa - Esittelee salaperäisen Sofian


Yökylässä Maria Veitola uusi kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 2.2. klo 21 Katja Ståhlin jaksolla.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»