Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Susanna Laine avoimena - Erityisesti tämä kuormitti Tähdet, tähdet -kisaajia: "Välillä oli..."

Susanna Laine juontaa valovoimaisesti Tähdet, tähdet -ohjelmaa.

29.5.2024 klo 8:43

Susanna Laine

Susanna Laine tuli koko kansan rakastamaksi Puoli seitsemän -ohjelman juontajana. Laine on tehnyt töitä myös näyttelijänä esim. Salatut elämät -draamasarjassa. Kuva: Suomi24 Viihde


Susanna Laine on tehnyt media-alan töitä monipuolisesti mm. televisiojuontajana, näyttelijänä ja radiopersoonana. Tänä keväänä Laine nähtiin Tähdet, tähdet -juontajana.


Tällä kaudella lauteille nousi monen alan osaajia ja kiikarissa olikin paras viihdyttäjä. Juontaja Laineella on selkeä näkemys kisaajista:

-Sairaan upeat tyypit! Tämän ohjelman ihanuus on siinä, ettei välttämättä tarvitse olla laulaja ammatiltaan, vaan tässä etsitään ultimaattista viihdyttäjää. Se, että sä heittäydyt tekstiin ja biisiin ja tulkintaan, niin se voi olla joskus niin koskettavaa tai hauskaa tai ihanaa, että loppupeleissä se on tärkeintä, Laine avaa Suomi24 Viihteen haastattelussa.


Susanna Laine kertoo, että Tähdet, tähdet -ohjelma ei ole suora lähetys, vaan jaksot on kuvattu etukäteen alkuvuodesta. Esitykset lauletaan ohjelmassa kuitenkin suorana, ei playbackina.


Show on viimeistelty kokonaisuus esiintymisasuineen, koreografioineen, kampauksineen, meikkeineen. Ja tietysti suurimmassa osassa on lauluesitykset bändin säestämänä.


Susanna Laine

Susanna Laine eläytyy vahvasti Tähdet, tähdet -ohjelman tunnelmaan. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


TV-katsojat näkevät tv:ssä 1,5 tunnin viihdepläjäyksen. Takana on kuitenkin valtava määrä työtä. Laine paljastaa ohjelman teon rankkuudesta näin:

-Kuvaukset tehtiin noin kuukauden aikana ja jaksoja oli yhteensä 12. Välillä kuvattiin kahtakin jaksoa päivässä. Hyvin tiivistä oli esiintyjien kannalta, toki myös itseni kannalta. Mutta esiintyjillä oli myös uudet biisit opetteluineen. Ja kun tehdään isoa ohjelmaa, niin se harjoitellaan läpi ja sitten kuvataan. Kyllä se on vaativaa.


Susanna Laine

Hanna Kinnunen voitti Tähdet, tähdet -kisan v. 2024. Kuva: Mojo Erämetsä, Nelonen


Lue myös: Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti…"


Lue myös: Susanna Laine paljastaa perimmäisen syyn, miksi jätti Puoli seitsemän: "Se siellä kummittelee..."


Lue myös: Harvinainen haastattelu: Jennika Vikman puhuu isosisko-Erikan ex-mies Dannystä: "Parasta mitä hän…"


Tähdet, tähdet uusinnat Nelonen ja ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»