Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho! Sinkku maajussi-Patrik vihjailee deittimarkkinoiden daameille: "Katsotaan nyt kun toi..."

Maajussille morsian: Maajussi-Patrik on kertonut MTV Uutisille saaneensa runsaasti yhteydenottoja kiinnostuneilta naisilta.

13.11.2021 klo 10:00

Maajussi-Patrik

Maajussi-Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kuva: MTV3


Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun työn ohella mieleisekseen.Patrik oli mukana Maajussille morsian -suosikkiohjelmassa ja valikoi loppusuoralla "morsiamekseen" Lindan. Patrik kertoo MTV Uutisille antamassaan haastattelussa, ettei pitempiaikaisempaa suhdetta kuitenkaan syntynyt.


Kuvausten päättymisen jälkeen Patrik on pitänyt yhteyttä Lindaan ja muihinkin morsianehdokkaisiinsa mm. Snapchatin välityksellä.


Maajussi-Patrik

Linda ja Patrik löysivät yhteistä mm. harrastuksista, mutta romantiikka ei roihahtanut. Kuva: MTV3


Nuori maajussi pohtii haastattelussa, miksei rakkautta löytynyt ohjelmassa:

- En tiedä, että ollaanko me sitten niin nuoria. Ja jotenkin tuntui siltä, kun tutustuttiin porukassa, että meni enemmän kaveripohjalle, eikä ollut sitä kahdenkeskistä aikaa niin paljon, Patrik pohtii MTV Uutisille.


Patrik ei tunnusta olevansa harmissaan. Hän kertoo toivoneensa parisuhteen löytyvän ohjelman kautta, muttei kärsi yksinäisyydestä.


Lue myös: Maajussi-Patrik heittää yliolkaisesti olympiavoittaja-äidistään: “Voi olla, että se jotain tusaa…”.


Maajussi-Patrik

Patrik näytti tältä ohjelman esittelyjaksossa. Kuva: MTV3


TV-ohjelman myötä Patrik on saanut maistaa julkisuutta. Maajussi kertoo haastattelussa, että kyllä monet hänet tunnistavat ja toiset tulevat asiasta sanomaankin. Myös sosiaalisessa mediassa Patrikia on lähestytty runsaasti, varsinkin romanttisessa mielessä.


Patrik kertoo MTV Uutisten haastattelussa viihtyvänsä yhä sinkkuna. Nuori mies kuitenkin vihjaailee olevansa hiljalleen valmis katsomaan, voisiko kipinää löytyä hänen saamiensa yhteydenottojen kautta. Maajussi on valmis miettimään deittimarkkinoita.

- Tässä on tämä syksy nyt menty taas niin kovaa viimeiset pari kuukautta, ei tässä ole oltu kotona oikeastaan ollenkaan. Niin katsotaan nyt kun toi talvi tästä tulee ja homma rauhoittuu, että mitä se tuo tullessaan, kiireinen viljelijä Patrik myhäilee.


Lue myös: Oho! Maajussi-Kallen Niina paljastaa suhteen alkukömmähdyksestä - Tämä tärkeä asia meinasi unohtua


Lue myös: Mitä kuuluu? Maajussi-Miia, maajussi-Tuomo, maajussi-Tommi ja maajussi-Paavo kertovat, mikä on meno!


Maajussille morsian mtv.fi

Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt? MTV3 ma 15.11. klo 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat