Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Sami ja Olli-Pekka varasivat 550 000 euroa mökkibudjettiin - Mukana ei edes tontin hintaa

Grand Designs Suomi starttaa ja mukana on viisi luksuskohdetta.

21.9.2022 klo 9:34

Grand Designs Suomi

Ensirakentajat Sami ja Olli-Pekka rakentavat unelmiensa mökkiä Padasjoelle. Toiveena on paikka rauhoittumiselle ja yhdessäololle. Kuva: MTV3Arkkitehtitoimisto JKMM:n toimitusjohtaja, arkkitehti Samppa Lappalainen juontaa uutta Grand Designs Suomi tv-sarjaa. Avausjaksossa tavataan yli 20 vuotta yhdessä olleet Olli-Pekka ja Sami.


Pariskunta on ihastunut jyrkkään ja jylhään rinnemaisemaan Padasjoella. Aikomuksena on rakentaa kahden aikuisen lepopaikka. Kokonaisbudjetti ilman tonttia on noin 550 000 euroa.


Grand Designs Suomi

Toimitusjohtaja, arkkitehti Samppa Lappalainen juontaa uutta Grand Designs Suomi tv-sarjaa. Kuva: MTV3


Tulevan rakennuksen on kunnioitettava luontoa. Itse rinteeseen ei mielellään saisi mennä rakennuskoneiden kanssa laisinkaan. Kallistuneet hinnat vaikuttavat Sammalrinne-nimellä kulkevan talon budjettiin. Olli-Pekka toteaa ohjelmassa:

-Pitkäksi mennään. Kyllä toi ihan tolkuttomasti on maksanut. Ja maksaa edelleen.


Tiivis rakennusaikataulu on kova puristus, joka paljastaa puolisosta uusia piirteitä. Saadaanko mökki pystyyn, miten voi parisuhde ja pysytäänkö budjetissa?


Grand Designs Suomi

Grand Designs Suomi esittelee viisi erilaista rakennuskohdetta. On vehreä rauhoittumispaikka aikuisille, hotellielämän ylellisyydestä ammentava älykoti, unelmien tiilitalo, työhön ja vapaa-aikaan taipuva hirsitalojen yhdistelmä sekä downsizing-hengessä rakennettu tilaihme. Kuva: MTV3


Grand Designs Suomi MTV3 to 22.09. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat