Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho, Roope Salminen palaa yllättäen tv:seen - Muistatko Myyrä-sarjan? Nyt kisaajina julkkikset

Kohta kysytään taas "Kuka on myyrä?".

12.1.2021 klo 8:40

Roope Salminen

Roope Salminen on muusikko, näyttelijä ja juontaja. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiMyyrä tulee taas. Kyseessä on seikkailuohjelma, jossa 10 julkkista ratkoo yhdessä erilaisia tehtäviä tavoitteenaan kasvattaa yhdessä rahapottia, jonka yksi lopulta voittaa. Kilpailijat ratkovat nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativia tehtäviä.


Yksi kilpailijoista on kuitenkin kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä. Hän ei kuitenkaan saa jäädä kiinni kilpakumppaneilleen. Kanssakilpailijat yrittävät parhaansa mukaan päätellä, kuka heistä voisi olla tuo kapuloita rattaisiin pistävä alisuoriutuja eli Myyrä.


Roope Salminen

Nämä suomalaiset kisasivat Myyrä-ohjelman voitosta ekalla kaudella. Voittajaksi selvisi Olli, joka on kuvassa toinen oikealta ylärivissä. Kuva: MTV3


Ohjelman juontajaksi on valittu Roope Salminen, joka juonsi seikkailuohjelman ensimmäisenkin kauden. Tällöin kisaajina oli tavallisia suomalaisia ja kisa käytiin Meksikossa.


Salminen on ollut tauolla tv-työstä, eikä miestä nähdä esimerkiksi tammikuussa alkavassa Putous-viihdeohjelmassa. Salminen sai syksyllä sakkotuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Teko oli tapahtunut viisi vuotta sitten.


Myyrä-ohjelmassa eivät kilpaile nyt tavikset, vaan julkkikset. Julkisuudesta tuttujen kasvojen nimet ilmoitetaan myöhemmin tammikuussa.


#kukaonmyyrä


Myyrä alkaa MTV3-kanavalla 2.3.

Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat