Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Pettynyt Aki Riihilahti kuittaili Jorma Uotiselle: "Tallotaan tavallaan ja jokainen tuomari..."

Ex-jalkapalloilija, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti ja tanssinopettaja Katri Mäkinen saivat tuomareilta myös pyyhkeitä Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

16.11.2021 klo 7:00

Aki Riihilahti

Aki Riihilahti yksi menestyneimmistä suomalaisista jalkapalloilijoista. Tätä nykyä hän on HJK:n toimitusjohtaja sekä kansainvälisen tason jalkapallovaikuttaja. Kuva: Suomi24 Viihde


Aki Riihilahti kisaa Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa yhdessä Katri Mäkisen rinnalla. Tällä viikolla vuorossa oli hidas valssi ja pari tanssi sen Simply Redin tunnetuksi tekemän If You Don’t Know Me By Now -kappaleen tahtiin.


Kappalevalinta oli nostalginen Riihilahdelle ja hän kertoi kuulleensa tätä paljon jalkapallouransa aikana Englannissa. Riihilahti saa tuomareilta jonkin verrran kiitosta, mutta enemmän kylmää kyytiä.


Aki Riihilahti

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen TTK:n lehdistötilaisuudessa elokuussa Hotel Kämpissä Helsingissä. Kuva: Suomi24 Viihde


Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen kommentoivat tanssia mm. näin:

-Se mikä mua on aina todella kutkuttanut on tuo mahtava keskittyminen ja tahtotila siitä, että tämä onnistuu. Teet tosissasi ja siellä on täysin hyvä pyrkimys sen onnistumisen puolesta. Siellä oli jonkun verran nousuja ja laskuja ja jalkatyö oli jo parempaa. Suurimmat haasteet sisältyy asennon ylläpitämiseen, Haapalainen arvioi.


Helena Ahti-Hallberg aloittaa kiitoksin, mutta täräyttää lopuksi:

-Kyllä se sitoutuneisuus ja intensiteetti, millä lähdet jokaiseen tanssiin on suorastaan aseistariisuvaa. Mutta kyllä tässä on niin, että kyllä Katri on aikamoinen lihaskimppu, koska hän ohjasi aika vahvasti tämän kyseisen valssin. Mutta pääsitte maaliin ja rytmissä kutakuinkin.

Aki Riihilahti

Tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen. Kuva: MTV3


Professori Uotinen ei lämmennyt Riihilahti-Mäkisen valssista:

-Hidas valssi ei nyt löytänyt täyttymystään. Se jäi tökkiväksi, eikä siinä tullut sellaista liukuvuutta, mitä minä valssilta odotan. Katrin vahvat otteet ohjaavat Akia, joka toki talloo tavallaan, Uotinen toteaa.


Riihilahti on kommentit kuultuaan todella vakava ja pettyneen näköinen. Ex-jalkapalloilija ei näytä olevan todellakaan tyytyväinen tuomareiden arviointeihin.


Tanssii Tähtien Kanssa jakoi Instagramissa videon tanssiparin hitaasta valssista:Vappu Pimiä kertoo nähneensä tanssiparin harjoittelemassa intensiivisesti vielä ennen sunnuntain suoraa tv-lähetystä. Hän kyselee tanssiparilta, kuinka paljon he oikein harjoittelevat.


Aki Riihilahti vastaa näin viitaten professori Uotisen arviointiin:

-Kaikki aika, mitä ei olla duunissa ja lasten kanssa, niin otetaan sitten unesta pois. Tallotaan tavallaan ja jokainen tuomari tuomaroi tavallaan. Ihminen voi laittaa itsensä peliin monella eri tavalla. Kaikilla on omat tapansa siinäkin.


Katri Mäkinen kertoo, että pari on treenannut mm. hotjooga-salilla ja Madridissa, jossa Riihilahti treenasi kokousten väleissä.


Riihilahti ja Mäkinen ovat tanssineet mm. Daruden legendaarisen Sandstorm-biisin tahtiin. Kuva Riihilahden Instasta:Lue myös: Aki Riihilahti sai äidiltään viiltävän kommentin - Ei äänestä omaa poikaa TTK:ssa, vaan…


Lue myös: Jenni Poikelus ei stressannut TTK:sta - Viime kesä meni "makkaraa, kaljaa ja jäätelöä nauttiessa..."


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»