Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho, mitkä karismat! Kansan suosikit Erika Vikman ja Antti Ketonen ottavat mittaa toisistaan tv:ssä

Maalla, merellä ja lautasella pistää Erika Vikmanin ja Antti Ketosen keittiöhommiin.

23.5.2020 klo 8:00

Maalla, merellä ja lautasella

Erika Vikman ja Antti Ketonen tekevät kumpikin vahvaa soolouraa. He ovat yhdessä mukana Maalla, merellä ja lautasella -ohjelmassa ti 26.5. Kuva: Warner Music, muokkaus Photocollage


Maalla, merellä ja lautasella on ruokaseikkailu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Ohjelmassa Kokkisota-ohjelmasta tutut kokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell saavat seurakseen laivalle tunnettuja suomalaisia.


Tiistaina 28.5. artistit Antti Ketonen ja Erika Vikman ottavat toisistaan mittaa Itämeren kuumimmassa keittiössä. Antti Ketonen on tuttu iskelmäkansalle suositusta Neljänsuora-yhtyeestä. Tätä nykyä mies panostaa vahvasti omaan soolouraan.


Erika Vikman pyrkii vahvasti Suomen artistien tähdistöön ja toinen sija edellisessä UMK:ssa antoi hyvää nostetta. Vikman on vieraillut ahkerasti myös tv-ohjelmissa. Viimeisimpänä hän ihastutti Ampiaisena Masked Singer Suomi -viihdeohjelmassa.


Nyt kuumat artistit on pistetty kilpasille keskenään. Menomatkalla tiimit suunnittelevat omannäköisensä menut. Laivan rantautuessa Tallinnaan, Ketosella ja Vikmanilla on kaksi tuntia aikaa shopata kaikki menuihin tarvittavat raaka-aineet ja kiirehtiä takaisin laivaan. Paluumatkalla Helsinkiin tiimeillä on tunti aikaa kokata annokset - maisteluraati valitsee voittajan. Kuinka käy, kun kumpikaan vieraista ei normaalisti touhua keittiössä?


Maalla, merellä ja lautasella

Joukkueiden purserina toimii itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta. Ohjelman kokkeina ovat Teemu Laurell ja Linnea Vihonen. Kuva: MTV3


Ohjelma on kuvattu Eckerö Linen m/s Finlandialla ja Tallinnassa syksyllä 2019.


Maalla, merellä ja lautasella MTV3 ti klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»