Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Legenda Vesa-Matti Loiri harvinaisessa tv-esiintymisessä - Saa terapiaa Tanhupallolta!

Tanhupallon oma ohjelma tuo tv:seen Vesa-Matti Loirin, joka täyttää tammikuun 4. päivä 77-vuotta.

4.1.2022 klo 9:30

Vesa-Matti Loiri
Tanhupallo (Kiti Kokkonen) ja Vesa-Matti Loiri juttelevat yhdessä luovuudesta. Kuva: MTV3


Tanhupallon omassa ohjelmassa päästään kurkistamaan elämän perusasioihin 6-vuotiaan riemukkaasta näkökulmasta. Koko perheelle sopivassa ohjelmassa Tanhupallo kertoo omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Tiedossa on puuhanurkkaa, askartelua, uutiskatsaus ja terapiasessioita julkkisten kanssa.


Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö.

-Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana, Kiti Kokkonen kertoo MTV3:n tiedotteessa.


Vesa-Matti Loiri

Puuhahetkessä Tanhupallo (Kiti Kokkonen) opastaa, kuinka vaikkapa munakennosta, siemenistä ja yrteistä syntyy ilmastonpuhdistushattu ja miten tsemppitikut tehdään. Kuva: MTV3


Yksi vetonaula on Terapianurkkaus, johon vieraaksi saapuu julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Terapianurkassa kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset ja tarkistetaan stressikäyrät. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta.


Loiri on näyttelijä, koomikko, laulaja ja muusikko. Häntä pidetään yhtenä Suomen laaja-alaisimmista viihdetaiteilijoista. Loiria ei olla nähty viime aikoina tv:ssä yksityishenkilönä, joten nyt tiedossa on harvinaista herkkua Loiri-faneillle.


Vesa-Matti Loiri

Tanhupallo juttelee Supernanny Pia Penttalan kanssa kasvatuksesta. Kuva: MTV3


Lue myös: Kiti Kokkonen paljastaa rohkeasti: "Menetykset, luopumiset ja epämieluisa terveydellinen haaste..."


Lue myös: Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”


Tanhupallon oma ohjelma uusinnat MTV3-kanavalla ja MTV Katsomo.


Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»