Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho, BB-talosta tuttu "Taivaan Iskän poika" palaa tv:seen - Suosikkijuontaja kommentoi satiirisesti

Haluatko miljönääriksi? tuo reality-tähdet ja julkkiset miljoonajahtiin.

3.4.2020 klo 8:00

Haluatko miljönääriksi?

Kristinusko ja evankeliointi ovat BB-Villelle elämän tärkeimpiä asioita. Kuva: Petri Mast / Nelonen


Haluatko miljonääriksi? -sarjan uudella kaudella miljoonaa itselleen tavoittelee suuri joukko tv:stä tuttuja kasvoja. Mukana kisaamassa ovat Big Brother Suomi -talon asukit, Temptation Island Suomi -pariskunnat, The Voice of Finland -laulajat, Poliisi-sarjan lainvalvojat, Selviytyjät Suomi -kilpailijat, tubettajat, kansanedustajat sekä stand up -koomikot.


Ekassa jaksossa suurta rahapottia tavoittelevat Big Brother Suomi -talosta tutut asukkaat ja yksi heistä on Ville Turkkinen. Ville tuli BB-talossa tunnetuksi Taivaan Iskän poikana. Ville on evankelista, joka kertoi menneensä BB-taloon evankeliumi edellä.


Ville Turkkinen joutuu suuren mietinnän eteen elokuvatietämystä mitattaessa ja sormi menee suuhun kysymyksessä: Mikä seuraavista on vuonna 2019 ilmestynyt kotimainen komediaelokuva? Vaihtoehdot ovat: a) Täydellinen vappu, b) Täydellinen joulu, c) Täydellinen juhannus, d) Täydellinen pääsiäinen.


Haluatko miljönääriksi?

Jaajo Linnonmaa ja kauden aloituksen vieraat. Kuva: Nelonen


BB-Ville pohtii ääneen ohjelmassa:

-En tiedä tätä lainkaan. Se on komediaelokuva, niin se on jotakin rallattelua. Nämä kristilliset juhlat eli joulut ja pääsiäiset ei siihen sovi, joten mä otin siitä 50:50 pois. Onko se vappu vai juhannus? No, suomalaiset kyntää juhannuksena nenällään nurmikkoa. Samoin kyntävät vappuna, Ville pohtii.


-Valitettavasti, mitä katsoo Alkon tilastoja, niin myös pääsiäisenä ja jouluna, ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa kuittaa sarkastisesti.


Miten pelissä käy, se selviää Haluatko miljönääriksi? -ohjelmassa la 4.4.


Haluatko miljonääriksi? la klo 21 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»