Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh, tätä on odotettu! Legendaarinen Levyraati alkaa taas TV:ssä!

Aikansa suosikki, Levyraati, palaa televisioon. Haluatko mukaan ohjelmaan, lue lisää tästä!

7.11.2023 klo 10:35

Levyraati

Kuva: MTV3


Muistatko vielä legendaarisen Levyraadin? Ohjelma alkoi tuoda musiikkia suomalaisten olohuoneisiin ennen nettiä ja suoratoistopalveluita.


Nyt Levyraati tekee paluun. Ohjelmassa pannaan joka viikko paremmuusjärjestykseen tunnin verran tuoretta musiikkia. Levyraatilaiset kuuntelevat kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen. Lopuksi julistetaan voittaja eli eniten pisteitä kerännyt eli viikon paras kappale.


Levyraati koostuu vakiojäsenistä sekä viikoittain vaihtuvista vieraista, joista osa on julkisuudesta tuttuja, osa ei. Levyraatiin haetaan vakioraatilaisten lisäksi vaihtuvia raatilaisia, joilla on persoonaa, mielipiteitä ja intohimoa musiikkia kohtaan. Olisitko se sinä, onko sinulla mielestäsi erinomainen musiikkimaku? Tartutko aina biisien sanoihin tai onko joku musiikkilaji sinulle erityisen rakas?


Vapaita paikkoja on kahdeksan, jotka täytetään hakemusten ja haastattelun perusteella. Ohjelma kuvataan Helsingissä tammi- helmikuussa 2024. Haku on auki 10.12. saakka. Lue lisää mtvuutiset.fi


Ohjelman juontaja ja vakioraatilaiset julkaistaan joulukuussa.


Levyraati 20.1. alkaen MTV Katsomo, MTV3

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Levyraati
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»