Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Päihderiippuvuuden kanssa kamppaillut Redrama rikkoi hiljaisuuden - Tältä hän näyttää nyt!

Redrama on yksi Suomen tunnetuimmista englanninkielisen hiphopin tekijöistä.

13.3.2024 klo 8:00

Lasse Mellberg

Redrama on tehnyt pitkän soolouran räppärinä ja vaikuttanut kokoonpanoissa, kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Conscious Youths ja GG Caravan. Suuri yleisö tuntee miehen The Voice of Finland -suosikkisarjan tähtivalmentajana ja Vain elämää -ohjelmasta. Kuva: Suomi24 Viihde


Lasse Mellberg alias Redrama on kertonut julkisuudessa avoimesti päihderiippuvuudestaan. Hän on mm. käynyt Minnesota-hoidon, joka on alkoholisteille, lääke-, huume- ja läheisriippuvaisille sekä sekakäyttäjille tarkoitettu hoitomuoto Suomessa.


Artistilla on paljon faneja ja someseuraajia, Instagramissa lähes 50 000 seuraajaa. Redrama teki yllättävän teon seuraajilleen poistamalla kaikki Instagram-postaukset somesta. Nyt hän on julkaissut uuden postauksen. Tämä postaus on siis ainoa Insta-tilillä.


Päihdekohussa rypenyt artisti on kertonut lyhyesti kuulumisiaan ja jakanut kuvan itsestään. Redrama jakaa hyviä uutisia, teksti englannista vapaasti suomennettuna:

-Olen ollut studiolla tekemässä uutta musiikkia, joka on parasta, mitä olen tehnyt. Olen edelleen some-tauolla. Musiikkia tulossa piakkoin. Arvostan kärsivällisyyttänne. Pysykää kanavalla.


Lopuksi Redrama paljastaa suhteensa päihteisiin:

-18 kuukautta raittiina ja onnellisena.


Kuva lainattu Redraman Instagram-tililtä:Lue myös: Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."


Lue myös: Redrama palasi julkisuuteen päihdekuntoutuksen jälkeen - Uskalias ulostulo: "Kaikki ei tule tykkää"


Vain elämää jaksot katsottavissa ruutu.fi. The Voice of Finland Nelonen ja ruutu.fi


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»