Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampo-rakkaan kanssa: "Me ei olla pidetty..."

Minttu Murphy-Kaulasen ja Sampo Kaulasen perheeseen kuuluu yksi yhteinen lapsi ja lapsia entisistä liitoista.

27.1.2023 klo 13:24

Michele Minttu Murphy-Kaulanen

Minttu Murphy-Kaulanen on tuttu tv:stä mm. Farmi Suomi, Diili ja Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmista. Kuva: KKM


Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen tutustuivat toisiinsa Diili-ohjelman kuvauksissa v. 2010. He menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin.


Pariskunta pyörittää suurperhettä, sillä yhteensä jälkipolvea on neljä kappaletta. Murphy-Kaulasella on kaksi tytärtä aiemmasta suhteesta ja Sampo Kaulasella yksi tytär. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi.


Kaulaset ovat asuneet yhdessä ja etänä, mikä on varmasti tuonut arkeen omat vivahteensa. Minttu Murphy-Kaulanen on julkaissut Instagram-tilillään varsin suoran kirjoituksen uusperhearjesta.


-Me ollaan muuten aika hullunkurinen perhe. Oltu aina. Mullon kolme biologista ja yks bonuksena saatu tytär. Me ei olla pidetty Sampon kanssa “kuria” toistemme lapsille vaan heillä on ihan ikiomat tärkeät vanhemmat, jotka keskenään ovat sopineet parhaimman mahdollisen tavan kasvattaa kukin omat lapsensa, Minttu Murphy-Kaulanen aloittaa kirjoituksensa.


Kauppiaan rouvana tunnettu Murphy Kaulanen jatkaa:

-Mä oon saanut olla “bonarilleni” Minttu en mikään äidin puolikas. Hällä on onneksi oma kokonainen äiti, joka hoitaa loistavasti sen tontin. Liioin ei ole Sampo ottanut “puolikasta roolia” hänkään vaan tytöillä on se ikioma isä.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Minttu Michele Murphy-Kaulanen on jakanut kuvan lapsiperhe-elämästä muutamien vuosien takaa Instagramissa:Murphy-Kaulanen jatkaa Instassa:

-Moni on ollut meidän kanssa eri mieltä ja kokee sen vastuun väistelynä, tai eriarvoistamisena. Me ei. Se on sopinut meille ja täytyy sanoa että tähän 13 vuoteen on mahtunut paljon asioita, mutta riitoja lasten kasvatuksista puolin ja toisin ei.


-Olen varmasti vaikuttanut lisäaikuisena Sampon tyttären elämään ja Sampo on minun lapsiini. Sinne kerrotaan asioita joita ei välttämättä mun kans halua jakaa ja se on täysin okei. Tytöt ovat myös keskenään puheissaan “siskoksia”. Se ehkä johtuu siitä kun meillon nykyään kaks 17 vuotiasta, jotka pienenä tykkäs korostaa asiaa et he on kaksosia ja sitä ei saa korjata, vaikka mitään verisidettä ei ole, Minttu Murphy-Kaulanen paljastaa.


Minttu Murphy-Kaulanen ja Sampo Kaulanen lumisissa maisemissa. Kuva Murphy-Kaulasen Instagramista:Minttu Murphy-Kaulanen lopettaa rehellisen kirjoituksensa:

-Me ollaan perhe, jossa on superpaljon rakkautta. Nykyään tässä kuvassa olis jo kolme virallista aikuista ja kaksi lisää tulee tänä vuonna. Siihen nähden et 9 vuotta elettiin etäsuhteessa - ees sun taas sun - niin koen et meidän perhe veti hyvin! Hyvä me!


-Arvostan jokaista ydin- tai uusperhettä, joka tekee just siitä omasta perheestä sopivan oli kuka mitä mieltä tahansa. Harvoin ne muut siinä toisen elämässä mukana elelee, kauppiaan rouva lopettaa osuvasti Instassa.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»