Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Martina Aitolehti ja kohu-tv-sarja sai somen liekkeihin: "Katkeraa kalkkia Sofialle..."

Revenge Body with Khloé Kardashian tv-sarjan Suomi-version vetäjänä on Martina Aitolehti. Sarja tulee nyt maksutta TV:stä.

31.8.2022 klo 10:56

Revenge Body with Khloé Kardashian

Martina Aitolehti luotsaamassa ohjelmassa kolme kuukautta kestävän haasteen tavoitteena on muuttaa osallistujien keho, kehosuhde sekä henkinen hyvinvointi kestävälle pohjalle. Kuva: Discovery+


Revenge Body with Khloé Kardashian on yhdysvaltalainen ohjelmaformaatti, jossa seurapiirikaunotar Khloé Kardashian luotsaa ihmisisiä elämäntapamuutokseen.


Suomi-versiossa luotsina on hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti. TV-sarjan nimi on meillä perä-Pohjolassa Revenge Body with Martina Aitolehti.


Sarja on nähty maksullisella Discovery+ -kanavalla ja nyt se esitetään maksuttomasti tv:ssä.


-On suuri kunnia saada olla tämän ohjelman mentori. Valintani kyseiseen rooliin kertoo, että työni jälki hyvinvointivalmentajana on tehnyt vaikutuksen. Otan projektin kunnialla vastaan ja lähden siihen täydellä sydämellä mukaan, Martina Aitolehti kertoi ohjelman tiedotteessa.


Revenge Body with Khloé Kardashian

Martina Aitolehti on nähty tv:ssä vetovastuussa Martina ja hengenpelastajat -realityssä. Jaksot katsottavissa ruutu.fi Kuva: Jim


Sarja herätti lanseerausvaiheessa suurta kohua ja mm. Suomi24 Keskustelupalvelussa se sai tiukkaa palautetta. Myös kohukaunotar Sofia Belórf mainittiin keskustelussa useaan otteeseen.


Eräs analysoi Suomi24 keskustelussa näin:

-Katkeraa kalkkia Martinan tuleva ohjelma Sofialle, joka on itse tuonut itseään esiin "as one of Kardashians". Nyt taitaa mennä Sofian kuppi pahasti nurin. Sofian piina jatkuu ja jatkuu. Alan yhä enemmän uskoa karmaan.


-Miksi Sofia olisi edes kuvitellut, että hänet valittaisiin tuohon ohjelmaan? On lopettanut valmennustensa myynnin vuosia sitten, kertoi, ettei se ole enää sitä, mitä haluaa tehdä. Saman tien olisi voitu aloituksessa kertoa, että ohjelmaa luotsaamaan ei valittu Tarja Halosta, toinen pohdiskelee vetäen mukaan jopa presidentin.


Martina Aitolehti julkaisi omaelämäkerrallisen Martina - Taistelija (WSOY) kirjan tänä syksynä, jossa hän kertoi mm. siskonsa traagisesta kohtalosta.

Lue lisää: Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."


Lue myös: Somepaljastus! Martina Aitolehti ison elämänmuutoksen edessä: "Kesällä täytän 40 ja..."


Revenge Body with Martina Aitolehti TV5

Ohjelma-ajat vaihtelevat viikottain, katso lähetysajat Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»