Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Lauri Tähkä ja Maija Vilkkumaa - Hurmaava yhteensattuma yhdistää huippuartistit

Sama syntymäpäivä ja vuosi voi olla hyvinkin merkityksellinen - varsinkin Maija Vilkkumaalle.

1.11.2023 klo 7:23

Vain elämää

Maija Vilkkumaa on konkari, joka julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa "Pitkä ihana leikki" v. 1999. Ennen sitä hän vaikutti Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa. Kuva: KKM


Maija Vilkkumaa on ollut mukana Vain elämää -suosikkisarjassa kaksi kertaa .

-Ekaa kertaa mennessäni Vain elämää -ohjelmaan suhtauduin koko ohjelmaan niin, että oli ihanaa mennä, mutta samalla olin vähän vastahakoinen, sillä se oli niin iso ilmiö. Että apua, nyt minusta paljastuu liikaa, Vilkkumaa kertoo.


Toisella kerralla yksi artisteista oli Lauri Tähkä, jolla on Vilkkumaahan mielenkiintoinen yhteys.

-Nyt löysin itsellesi kosmisen kaksosen, hän on Lauri Tähkä, sillä olemme syntyneet samana päivänä ja vuonna 9.11.1973. Osa uskoo kosmiseen kaksosuuteen, osa ajattelee, että se on ihan huuhaata.

-Vaikka Lauri on syntynyt Teuvalla ja minä Helsingissä, niin jollain tavalla meissä on aika paljonkin samaa, ollaan kuunneltu samat levyt, luettu Suosikit ja eletty Kekkosen ajan Suomessa.


Vain elämää

The one and only Lauri Tähkä. Kuva: KKM


Instagram-tilillään Maija Vilkkumaa antaa arvostavaa palautetta Tähkälle ja intoutuu maagisesta yhteydestä artistien välillä mm. näin:

- Olemme syntyneet samana päivänä 9.11.1973, tätä faktaa jaksan toistella koska se on musta maaginen. Olen tavannut Latea silloin tällöin läpi vuosien, muistan 2000-luvun alun Elonkerjuun vimmaisen suomirockin, ja tietysti myös kypsän mutta silti edelleen vimmaisen ja intohimoisesti tulkitsevan sooloartisti-Tähkän. Vain elämää -leirillä tutustuin viiimein paremmin Lauriin, ja hän tuntui tosi tutulta.


Kuva lainattu Maija Vilkkumaan Instagram-tililtä:Lue myös: HS: Maija Vilkkumaa valmistui maisteriksi - Opinnoissa meni 31 vuotta - Juhlii saavutusta näin!


Lue myös: Laulaja, muusikko Maija Vilkkumaa jättää arkihuolet TVOF:ssä: "Ei tartte laittaa ruokaa, eikä..."


Lue myös: "Kuin italiattaren suudelma..." Lauri Tähkä ja yllättävä aluevaltaus - Oma viini pitkäripaiseen


Vain elämää Nelosella pe klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»