Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Erika Vikman TV:ssä - Mukana "rakastettavin asuinkumppani" - Katso kuva!

Kuudesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa iloksemme.

9.1.2024 klo 9:15

Yökylässä Maria Veitola

Erika Vikman kruunattiin tangokuningattareksi v. 2016. Hän on tehnyt näyttävän uran kotimaisen discopopin saralla. Vikmanilla on vahva fanipohja ja laulajatar on tunnettu mm. rohkeasta lavashowsta ja biisien sanoituksista sekä näyttävästä lavapukeutumisesta. Kuva: MTV3


Yökylässä Maria Veitola -sarjan yhdeksännellä kaudella vieraillaan taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona.


Uusi kausi käynnistyy Erika Vikmanin jaksolla. Vikman on kylläkin ollut mukana ohjelmassa jo aiemmin, kun Veitola oli yökylässä Dannyn, musiikkineuvos Ilkka Lipsasen, luona. Nyt kuitenkin yökyläillään laulajattaren ensimmäisessä omassa kodissa.


Muun muassa Syntisten pöytä, Cicciolina ja Aikuisten rannekkeet -hiteistään tunnettu Vikman viettää päivän, yön ja seuraavan aamun toimittaja Maria Veitolan kanssa. Hän vie Veitolan mm. Mökkitie Recordsin studiolle hakemaan suuntaviivoja uudelle biisille. Ensimmäisen päivän aikana tehdään myös kirppislöytöjä ja opetellaan ruuanlaittoa.


Keskusteluissa pureudutaan rakkauteen ja Suomea ahkerasti kiertävä artisti kertoo paniikkikohtauksista sekä loppuun palamisesta.


Yökylässä Maria Veitola

Erika Vikman, Danny ja Maria Veitola ottavat selfietä Yökylässä-sarjan 3. kaudella, joka tuli tv:stä v. 2018. Kuva: MTV3


Yökylässä Maria Veitola

Erika Vikmain ja Maria Veitolan pukeutumiskoodina näyttää olevan räväkät t-paidat, Veitolasta oikealla mustalla sohvalla Peppi-koira. Kuva: MTV3


Vikmanin jakson promokuvissa on mukana myös laulajattarelle tärkeä lemmikki, Peppi-koira. Vikman on jakanut omalla Instagram-tilillään kuvia Peppi-koirastaan.


Hän kirjoittaa Instassa näin rakastettavasti koiran synttäripäivänä:

-Hyvää syntymäpäivää Peppi-koira 2-vuotta! Olet maailman helpoin keikkamatkakaveri ja maailman höpsöin ja rakastettavin asuinkumppani. Kiitos kun olet elämässäni ja jaksat ainaista lässytystäni!


Kuva lainattu Erika Vikmanin Instagram-tililtä, kuva @nealeksandraphotoPeppi on Vikmanille tärkeä ja koiruli kulkee hänen mukanaan keikoillakin. Muiden asuinkumppaneiden kuvia hän ei ole liiemmin somessa jakanutkaan.


Alkavalla kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Yökylässä-sarjassa avaavat myös Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Sara Sieppi ja Pyry Soiri, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö sekä Mika ja Kirsi Aaltola.


Lue myös: Erika Vikman paljastaa suhteesta Dannyyn: "Jos menimme yhdessä vaikka Prismaan..."


Lue myös: Erika Vikman verkkosukkahousuissa nahkasohvalla - Some kiehuu: "Super seksikäs jumalatar" "HOT"...


Yökylässä Maria Veitola uusi kausi käynnistyy MTV:llä torstaina 8.2. klo 21

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»