Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ohhoh! Danny vei Helmi Loukasmäen Thaimaasta suoraan Fuengirolaan - Viimeisten bileiden aika...

80-vuotias Danny pistää bileet käyntiin Fuengirolassa.

3.3.2023 klo 8:00

Danny

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on tehnyt pitkän uran artistina ja yrittäjänä. Hän täytti 80-vuotta syyskuussa 2022. Kuva: Yle


Danny eli musiikkineuvos Ilkka Lipsanen on viettänyt lomaa Thaimaassa yhdessä Helmi Loukasmäen kanssa. He ovat nauttineet Aasian eksotiikasta. Instagramissa on nähty kuvia niin elefantteja tapaamasta kuin moottoripyörän kanssa.


Danny jakoi Instagram-tilillään kuvan menopelin kanssa:Perä-Pohjola ei vielä kiinnosta, sillä Thaimaan jälkeen vuorossa on Espanja. 80-vuotias Danny konsertoi perjantaina 3.3. Fuengirolan Feria-alueella. Kyseessä on Dannyn koko Suomen kattavan kiertueen viimeinen konsertti. Asiasta uutisoi Espanja.com.


Tiedossa on varsinaista herkkua alueen runsaalle suomalaisväestölle. Legenda heittää keikkaa juhlakokoonpanon kanssa, johon kuuluu taustalaulajia ja iso orkesteri. Tapahtuman juontaa varsinkin iäkkäämmille tuttu juontaja ja toimittaja Markku Veijalainen, joka johdattaa kuulijat Dannyn elämään ja muistoihin. Asiasta uutisoi Espanja.Com


Helmi Loukasmäki täytti Thaimaan reissun aikana 22 vuotta. Tässä juhlakuva Loukasmäen Instagram-tililtä:Vierivä kivi ei sammaloidu, siitä Danny on elävä esimerkki.

-Kun palaamme Thaimaasta, ehdimme käydä vain kääntymässä kotona. Sen jälkeen matkustamme suoraan Espanjaan, Danny naurahtaa Seiskan haastattelussa.


Seiska on yksi Dannyn Kunniakierroksella-kiertueen päätöskonsertin tuottajista.


Lue lisää: Oho! Dannyyn, 80, liitetty Helmi Loukasmäki, 21, kuuman kosteassa bikinikuvassa: "Missä Iso D?"


Lue lisää: Seiska: Musiikkineuvos Danny, 80, muutti vain 61 neliön kerrostalokämppään: Helmi Loukasmäki mukana!


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: Espanja.com, Seiska


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»