Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nyt lauantaisin sekoillaan sikana tv:ssä: Game of Games Suomi tuo älyttömimmät kisat kotikatsomoon!

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja juontavat Game of Games Suomi -viihdeohjelmaa. Se lupaa olla suurin ja hulluin gameshow, mitä Suomessa on koskaan nähty.

25.11.2021 klo 8:12

Game of Games Suomi

Game of Games Suomea vetävät sydänystävykset Janne Kataja ja Aku Hirviniemi. Kuva: MTV3


Uusi Game of Games Suomi starttaa lauantai-iltojen iloksi. Jokaisessa jaksossa kilpaillaan jopa 20 000 euron voittopotista. Juontajina ilottelevat ystävykset Aku Hirviniemi ja Janne Kataja.MTV3 lupaa, että Game of Games Suomi on suurin ja hulluin gameshow, mitä Suomessa on koskaan nähty. Isolle kilpailijajoukolle ohjelma on extreme-kokemus. Juuri kilpailijoiden määrä on yksi Game of Gamesin erikoisuuksista, sillä ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään peräti parikymmentä kilpailijaa.


Game of Games Suomi

Vihreä limaa ja riiputusta. Kuva: MTV3


Peleissä kukaan ei ole turvassa sotkulta ja sähläykseltä. Kilpailijoita mm. pudotetaan korkeuksista, lennätetään taivaalle, uitetaan limassa ja vaahdossa, ammutaan hammastahnalla ja syötetään hirviölle. Pelistudion luvataan olevan kuin sirkuksen ja huvipuiston välimuoto.


Game of Games Suomi

Tässä kyseessä jonkinlainen tanssipeli. Kuva: MTV3


Game of Gamesin pelejä ovat mm. Venyy ja paukkuu, Päät pyörälle, Lentoon lähdössä, Kielletty sana, Vaahtoareena, Kohta sataa, Palat pelissä, Kykloopin kita, Tuomion temppeli, Rikkinäinen puhelin, Tahnatuuba, Parit pelissä, Sokkotuolit, Tiedä tai tipu ja Julkkisruletti.


Lue myös: Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ovat sydänystävät - Vaikka pikku-Aku huijasi aluksi Jannea...


Ohjelma perustuu Warner Horizon Televisionin kehittämään formaattiin Ellen's Game of Games. Alkuperäisversiota USA:ssa luotsaa juontajatähti Ellen DeGeneres.


Game of Games Suomi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat