Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nuori tähti Olivia Ainali: Sorjosen maailmanmenestys ei ole vaikuttanut elämääni

Olivia Ainali eli sarjan kuvauksissa omassa elämässään tärkeää ajanjaksoa.

28.11.2018 klo 7:00

Sorjonen

Ainali oli ensimmäisellä tuotantokaudella 17-vuotias teini, nyt hän on nuori nainen. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Ainali oli Sorjosen ensimmäisellä tuotantokaudella 17-vuotias teini, joka eli kuvauksissa omassa elämässään tärkeää ajanjaksoa.

- Olen itsenäistyvässä iässä ja tämä on tuntunut tärkeältä ajanjaksolta minulle. Olen saanut tehdä moniulotteista ja herkkää hahmoa, johon oikeasti sain tuoda tosi paljon itsestäni. En osaa mainita yksittäisiä piirteitä, mutta se on se herkkyys, jonka mukana näkyy koko inhimilllisyyden kirjo.


Sorjonen

Janina (Olivia Ainali) käy tv-sarjassa läpi hyviä - ja vähän huonompiakin aikoja. Tässä Janina Kari-isän (Ville Virtanen) halauksessa. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Ainali on kotoisin Helsingistä ja on tutustunut maailmaan matkustellen. Mitä mieltä hän oli Lappeenrannasta, jossa kuvaukset tehtiin?

- Viihdyn tosi hyvin pienemmillä paikkakunnilla. Luonto on tärkeä mulla ja on hiljaisuutta. Kun tällaista proggista kuvataan toisessa kaupungissa, eikä olla omissa kotimaisemissa, voi jättää kaiken hetkeksi ulkopuolelle ja vain tehdä sitä työtä. Se tuntui tosi freesiltä.Sorjonen on menestynyt maailmalla ja sitä on myyty lukuisiin maihin. Englanniksi sarjan nimi on Bordertown. Onko kansainvälinen menestys vaikuttanut nuoren näyttelijättären elämään?

- Sorjosen maailmanmenestys ei ole vaikuttanut elämääni, eikä maailmalta ole tullut yhteydenottoja. On saanut olla rauhassa, mikä on ihanaa, Ainali huokaisee.


Sorjonen YLE TV1:ssä.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»