Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Niklas Hagman olisi saanut halutessaan jatkaa TTK-kisassa: "Kyllä mun piti siinä olla itsekäs..."

Niklas Hagman kertoi MTV:n Uutisaamussa koronaan sairastumisestaan ja tämän hetkisestä voinnistaan.

1.12.2020 klo 10:55

Tanssii Tähtien Kanssa

Niklas Hagman on ex-huippujääkiekkoilija, joka teki näyttävän uran NHL:ssä. Hagman poseeraa TTK-lehdistötilaisuudessa syksyllä 2020. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski olivat vieraina MTV:n Uutisaamussa. Pari keskeytti Tanssii Tähtien Kanssa -kisan Hagmanin koronavirustartunnan vuoksi.


Ex-huippujääkiekkoilija myöntää Uutisaamussa, että asiasta kertominen suorassa TTK tv-lähetyksessä oli hankalaa.

-Ei ollut helppoa. On koko syksy tehty hommia ja odotti finaalia. On se vaikea paikka jättää (kisa) kesken, mies totesi.


Koronatartunta vaikutti TTK-ohjelmaan radikaalisti ja semifinaalilähetys jouduttiin peruuttamaan. Koronan varmistumisen jälkeen Hagman ja Lehmuskoski olivat karanteenissa, kuten koko muukin TTK-tiimi.


Nyt Niklas Hagman on sairastanut taudin ja kertoo voinnistaan:


-Nyt alkaa tuntua hieman paremmalta. Mulla ei oireet olleet kamalan pahat, kuume ei noussut, oli lämpöä. Särki, kolotti, väsytti. Se väsymys on ehkä sen jälkeen jäänyt, väsyttää vaan koko ajan.


-Totta kai kaikki mentiin viranomaisten, kun mulla todettiin se virustartuna. Sitten tietysti otettiin yhteyttä kaikkiin, jotka mahdollisesti olivat altistuneet. Sen takia se yksi sunnuntai jäi väliin, sillä siinä muut tähtioppilaat olivat myös karanteenissa. Nyt täytyy nostaa hattua kaikille tanssijoille, sillä viime sunnuntaina he pääsivät päivää ennen livelähetystä pois karanteenista ja heti olivat tanssimassa. Aika hienosti he tanssivat, kun eivät olleen tanssineet 10 päivään, Hagman antaa tanssikollegoilleen suitsutusta.Tanssii Tähtien Kanssa

Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski uuden kauden kynnyksellä TTK-lehdistötilaisuudessa syksyllä 2020. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Hagman ja Lehmuskoski olisivat voineet jatkaakin kisassa, sillä karanteeni oli ohi. Hagman selventää, mikseivät he jatkaneet:


-Kyllä mun piti siinä olla itsekäs ja miettiä omaa terveyttä. Sen tunsi, ettei kaikki ole ihan kohdillaan. Siinä tiesi, että finaaliviikko olisi raskas, vaikka tansseja olisi ottanutkin vähän kevyemmin. Jos tekee jotain, niin haluaa tehdä sen tosissaan. Jos on maannut sängyssä, eikä jaksanut tehdä mitään, niin henkisesti se, että lähtisi treenaamaan, oli aika vaikeeta. Kun kropassa ei tuntunut hyvältä, se oli aika helppo päätös tehdä, Hagman kertoo Uutisaamussa.


Huojentavaa kyllä, että Kia Lehmuskoski ei sairastunut, vaikka pari on tanssinut koko syksyn yhdessä ja lähekkäin.


-Onneksi en sairastunut. Tottakai oli huoli itselläkin. Oltiin keritty jonkin verran tanssimaan ennenkuin koronapositiivisuus todettiin. Itse kävin heti testeissä ja vielä ennen karanteenin päättymistä. Pidettiin huoli siitä, että varmasti olen kunnossa, Lehmuskoski kertoo.


Tanssii Tähtien Kanssa

Nämä tähtiparit ovat mukana finaalissa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa tanssivat tähtiparit Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Jare Brand ja Saana Akiola.


Lue lisää: Niklas Hagman olisi ansainnut voiton - Some sekosi: "TTKn historian paras tanssija", "Tuli itku"...


Lue lisää: Jymy-yllätys! Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa kaikki parit mukana -Voittaja selviääkin lauantaina


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toinen finaalijakso MTV3-kanavalla la 5.12. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV:n Uutisaamu

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»