Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Niklas Hagman olisi ansainnut voiton - Some sekosi: "TTKn historian paras tanssija", "Tuli itku"...

Tanssii Tähtien Kanssa -kisa sai ikävän käänteen, kun Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski joutuivat jättämään kisan kesken.

30.11.2020 klo 10:25

Tanssii Tähtien Kanssa

Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski ovat hurmanneet TTK-tanssiparketilla tanssista tanssiin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski ovat keränneet huippupisteitä tuomareilta ja saaneet rutkasti katsojaääniä koko kauden ajan. He olivat kiistatta TTK:n ennakkosuosikki. Ex-huippujääkiekkoilija on pistänyt itsensä satasella peliin ja tekemisen riemu on välittynyt kotikatsomoihin asti.


Niklas Hagman kertoi sunnuntain suorassa lähetyksessä keskeyttävänsä kisan koronan takia.

-Mulla todellakin todettiin koronatartunta, enkä oikein vieläkään ole toipunut siitä, niin tällä kertaa mennään terveys ensi sijalla. Ikävä kyllä, en jatka tansseja, Hagman kertoo vakavana.Kia Lehmuskoski kertoo säästyneensä koronalta.

-Mulla ei onneksi tullut tätä tartuntaa. Olen ollut 10 päivää karanteenissa ja molemmat olivat negatiivisia. Siksi pystyn huokaisemaan helpotuksesta, että itse en tähän sairastunut, mutta onhan tämä ollut tosi rankka 10 päivää.


Vappu Pimiä muistutti vielä suorassa tv-lähetyksessä, että Niklas on karanteeninsa suorittanut ja tartuntavaara on ohi.


Niklas Hagman jakoi viikko siten Instagramissa kuvia omasta tanssimatkastaan. Nyt keskettämisen myötä julkaisuun on satanut reilusti tsemppiviestejä. Moni pitää Niklasta ja Kiaa ehdottomana voittajaparina.Hagmanin Instagramissa kävijät kirjoittavat:

-Joku sen jo niin hyvin sanoikin, että tämän jälkeen ei jaossa ole kuin hopeaa. En muista mikä olis näin paljon harmittanut kun selvisi ettette Kian kanssa voikkaan enää tanssia. Ihan itku tuli. Alusta asti TTK.n historian paras tanssija olet ja Kia myös.

-Voi ei! Olisitte voittanu ihan varmasti! Teitä oli niin upee kattoa, jaksamisia toipumiseen.

-Niklas, mun mielestä sä olet voittaja! Olisi voitu julistaa voittaja koko kauden näyttöjen perusteella ja siinä tapauksessa tämä olisi aivan selvä. Kiitos viihdyttävistä tansseistasi ja tsemppiä toipumiseen! Olet kauden paras... se on nähty!

-Tsemppiä! Olitte upeita ja esimerkkisi niin monella tavalla ja monelle ihmiselle varmasti kantaa pitkälle eteenpäin. Kaikkea hyvää Niklas ja Kia!

-voooooiiiiii eiiiiiiiiii!!!! Olisitte niin ansainnu voiton!!!! tsemppiä Nikke toipumiseen

-Kiitos, olitte ihana ja taitava pari.Voittaja pari mun mielestä. Nyt pääasia että paranet pian ja kunnolla, paljon voimahaleja joka hetkeen Niklas

-Kyllä tuli itku kun ilmoititte että ette voi jatkaa kilpailussa.tosi harmittavaa... mutta ymmärrettävää tietenkin. Paljon voimia sulle ja parantele itses rauhassa, mulle olitte voittajia!


Lue lisää: Jymy-yllätys! Tanssii Tähtien Kanssa -finaalissa kaikki parit mukana -Voittaja selviääkin lauantaina


Lue juttu Niklaksen tanssiuran alusta: Nyt sukat pyörii jaloissa! NHL-miljonääri Niklas Hagman tanssihuumassa: "En ota tätä liian..."


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman toinen finaalijakso MTV3-kanavalla la 5.12. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat