Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko vielä? Onko tämä ikonisin Vain elämää -kuva? Sauna-selfie näytti artistien huippufiiliksen

Vain elämää -sarja kymppikausi ja konsertit ovat takana, mutta muistot jäävät elämään.

31.12.2019 klo 15:06

Vain elämää

Vain elämää 10. kauden tähdet. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Vain elämää 10. kausi oli artisteille miellyttävä kokemus, ja "Hirvensalmen leirillä" tuntui vallitsevan poikkeuksellisen hyvä tunnelma. Jokainen artisti oli paneutunut biiseihin mallikkaasti, eikä alisuoriutujia ollut joukossa. Esiintymisen lisäksi myös aktiviteetit tuntuivat sopivan kaikille ja jokainen otti niihin osaa innolla.


Mutta yksi paikka ja kokemus tuntuu nousseen yli muiden, nimittäin hyvinkin suomalaisittain sauna. Sauna on jäänyt monelle artistille mieleen merkittävänä osana Vain elämää -leiriä. Saunassa otettiin myös ehkä kauden ikonisin kuva, jossa kaikki VE-tähdet ovat sauna-selfiessä. Erin postasi tämän kuvan omalla Instagram-tilillään.Artisteille saunottelu maistui. Maija Vilkkumaa hehkuttaa:

- Yksittäisenä muistona jäi mieleen, kun kaikki kahdeksan ihmistä ahtauduttiin pieneen rantasaunaan. Kamerat oli jo sammuneet ja kaikki halusivat käydä saunassa ja uimassa, että saisi rauhoituttua ja nukuttua. Ei meidän olisi tarvinnut olla yhdessä, mutta me vaan haluttiin. Vertaistuki, ilo ja rakkaudellinen tunnelma jäi mieleen ja se sauna.


Vain elämää

Maija Vilkkumaa. Kuva: Nelonen Media


Saunominen on osa suomalaisuuden ydintä ja pulahdus järveen sinetoi liiton. VilleGallelle kameroiden sammumisen jälkeen koitti se hyvä hetki - saunassa.

- Uni ei tule heti illan vedon jälkeen, joten Lauri laittoi saunan päälle, käydään ottaa löylyt ja ehkä 1-2 kaljaa. Käytiin päivää läpi ja mietittiin seuraavaa. Se oli hieno hetki. Ja sen jälkeen mennään unille.

- Saunominen oli yhteinen hetki. Me pidettiin yhdessä hauskaa, eikä ollut sellaisia tyyppejä, jotka ei osallistu johonkin, VilleGalle kiittelee.


Vain elämää

VillleGalle. Kuva: Nelonen Media


Tämä Vain elämää -kausi on paketissa ja hyviä muistoja jäi. Vain elämää 11. kausi jatkuu tämän pohjaisen tiedon mukaan Nelosella syksyllä 2020.


Lue lisää: Villit huhut Vain elämää uusista tähdistä - Nämä mainittu - Jannika B ja Jouni Hynynen kommentoivatSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»