Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muistatko? Maajussi-Stiina kertoi kuulumisia -Toteutti tärkeän lapsuuden haaveen: "Että saisin..."

Maajussille morsian -ohjelmassa v. 2021 päästiin tutustumaan maajussi-Stiinaan.

25.1.2024 klo 12:27

Maajussille morsian

Maajussi-Stiina on toiminnan nainen ja yrittäjä. Kuva Maajussille morsian -ohjelmasta v. 2021. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa työtä pelkäämätön Stiina etsi rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa malttaisi myös pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Maajussi-Stiina piti tilaa Kuopion lähellä. Hän oli ostanut tilan isoäidiltään ja laittanut käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan.


Jo Maajussille-ohjelmassa Stiina kertoi eläinten olevan hänelle tärkeitä elämässä. Nyt Stiina on kertonut kuulumisiaan Instagram-tilillään, mutta rakkausasioista hän ei pukahda.


Stiina on jakanut videon, jossa kertoo omasta yrityksestään, pieneläinhoitolasta. Videolla näkyy Stiinan lisäksi myös lumisia maisemia kotitilalta ja vilahtaapa kuvissa myös kissaa, koiria, kaneja ja hevosia.


Stiina kertoo Instassa mm. hoitavansa omia eläimiä ja muiden eläimiä ammattitaidolla ja rakkaudella. Hän kertoo myös haaveensa toteutumisesta:

-Tämä paikka, missä asun ja pyöritän yritystä on mun sukutila, jonka ostin neljä vuotta sitten. Olen pienestä lapsesta asti haaveillut, että saisin pitää täällä eläimiä ja työskennellä eläinten kanssa.


Video lainattu Stiinan Instagram-tililtä:Lue myös: Oho! Maajussi-Stiina myöntää Artun yllättävästä lapsiuutisesta huolimatta:"Kyllä, jotain sutinaa..."


Lue myös: Maajussi-Stiina iski silmänsä tähän sulhasehdokkaaseen: "Siis helv**in komea mies"


Maajussille morsian MTV3 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»