Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Maajussi-Milla jo toista kertaa "miesjahdissa" - Tämä iso muutos: "En ollut valmis, sillä.."

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussi-Milla etsii vierelleen kumppania.

5.3.2024 klo 11:57

Maajussi-Milla

Maajussi-Milla asuu Piippolassa ja mm. valmentaa ravihevosia. Kuva: MTV3


Maajussi-Milla, 24, pyörittää kolmatta vuotta suvun hevostilaa ja valmentaa ravihevosia. Isovanhemmat ovat mukana tilan arjessa, vaikkakin päävastuu on nuorella emännällä. Milla työskentelee myös tilan ulkopuolella, ripsiteknikkona kauneudenhoitoalalla.


Reipas nuori nainen on yksi uuden Maajussille morsian -kauden maajusseista. Hän on ohjelmassa mukana jo toista kertaa, sillä hän päätyi hakuprosessiin myös viime vuonna.

-Ystäväni ilmoittivat minut ohjelmaan jo toistamiseen. He ilmoittivat minut mukaan myös viime vuonna, mutta silloin en ollut valmis, sillä olin eronnut puoli vuotta aiemmin, Milla kertoo MTV Uutisten haastattelussa.


Tällä kertaa Milla ei kehdannut enää kieltäytyä, kun soitto tuotantoyhtiöstä tuli.

-Olin sanonut viime vuonna, että jos olen vuoden päästä vielä samassa tilanteessa, niin silloin voin lähteä mukaan. Joten pakkohan se sitten oli, Milla tuumaa MTV:lle.


Maajussi-Milla

Maajussille morsian -maajussit vuonna 2024. Ylhäältä vasemmalta Atso, Harri, Jenni, Pekka, Milla, Sami, Samuli ja Teemu. Kuva: MTV3


Milla avaa haastattelussa seurusteluhistoriaansa:

-Kaksi kertaa olen seurustellut pidemmän aikaa, ja molemmat kumppanit ovat olleet täältä samalta kylältä. Millä todennäköisyydellä löydän enää tältä alueelta uutta miestä? Harvoin edes kiinnostun kenestäkään, tai sitten kiinnostun niistä, joita en voi saada.


Milla haaveilee tasapainoisesta elämästä, jossa kumppanin kanssa jaetaan arjen pienetkin asiat. Millaan tekee vaikutuksen rohkea mies, joka osaa tarvittaessa ottaa ohjat käsiinsä, mutta jolla on myös huumorintajua. Sopivan kumppanin löytyessä olisi myös toiveissa perustaa oma perhe.


Lue myös: Seiska: Maajussi Victoria paljastaa - Saa miehiltä tällaisia suoria yhteydenottoja: "Ei siitä..."


Lue myös: IL: Mitä kuuluu nyt? Maajussi Anna-Reetta arjesta Kalevi-rakkaan kanssa "Olen äitiyslomalla, enkä..."


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi-Tarja päätyi isoon ratkaisuun: "Se oli täydellinen elämänmuutos"


Maajussille morsian -esittelyjakso MTV Katsomossa.

Maajussille morsian -sarjan uusi kausi ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan toinen tuotantokausi MTV:llä syksyllä 2024.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»