Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussille morsian: Maajussi-Tarja päätyi isoon ratkaisuun: "Se oli täydellinen elämänmuutos"

Maajussi-Tarja oli mukana Maajussille morsian -ohjelmassa.

8.12.2023 klo 15:54

Maajussi-Tarja

Tarja etsi Maajussille morsian -ohjelmassa huomioonottavaa ja huolehtivaa kumppania, joka saisi hänet nauramaan. Toiveena olisi suhde, jossa on hellyyttä ja tukea. Kuva: KKM


Maajussille morsian -sarjassa kumppania etsinyt maajussi-Tarja asui parikymmentä vuotta Yhdysvalloissa, jonne hän muutti rakkauden perässä. Avioliitosta syntyi kolme lasta, jotka ovat jo aikuisia. Reipas nainen palasi Suomeen v. 2018.


54-vuotias Tarja pitää mansikkatilaa Kuopion lähellä Vartialassa. Pihapiiristä löytyy myös hevosia ja koiria. Paikka oli alunperin hänen vanhempiensa kesämökki.


Mikä sai sinut muuttamaan takaisin Suomeen?

-Olin 20 vuotta USAssa ja ainahan minulla oli koti-ikävä. Kun kolmesta lapsesta jo kaksi oli muuttanut Suomeen ja vanhemmat oli myymässä kesäpaikkaa, niin päätin, että minä muutan Suomeen ja alan viljelemään mansikkaa.


Mitä töitä teit Yhdysvalloissa ennen Suomeen paluutasi?

-Maalasin keittiökaapistoja viimeisimmäksi työkseni. Olen kätevä käsistäni, niin olen laittanut parketit ja näin. Eräs tuttavani pyysi, että maalaisinko hänelle keittiökaapistot. Olin, että tulen katsomaan ja annanpa tarjouksen. He ottivat tarjouksen vastaan.

-Olin ensin vähän kauhuissani, mutta kaapistosta tuli todella hyvät. Siitä tuli mulle työ kahdeksi vuodeksi, itsekin ihmettelin, että miten olen Kaliforniassa maalaamassa keittiökaapistoja.Maajussi-Tarja

Tarja tutustui Maajussille morsian -ohjelmassa monenmoisiin kaksilahkeisiin. Kuva: MTV3


Menikö kaikki hyvin Suomeen palattuasi?

-Se oli täydellinen elämänmuutos, asiat menee kuin ne on mennäkseen. Esimerkiksi mansikan viljely on minulle ihan uusi asia, se minun piti opetella ihan alusta asti. Tykkään opetella uusia asioita ja tehdä itse, mulle on jäänyt sellainen “minä itse vaihe” -päälle.


Miten olet viihtynyt Suomessa?

-Olen viihtynyt hyvin Suomessa, Suomi on mulle aina ollut tärkeä. Kaikki lapset puhuvat suomea ja nyt kolmaskin lapsi on muuttanut Suomeen.Maajussi-Tarja

Tarja kutsui nämä kolme miestä mansikkatilalleen, vasemmalta Rami, Juha ja Ismo. Lopulta hän valitsi sulhoehdokkaista Juhan. Kuva: MTV3


Mikä sai sinut osallistumaan ohjelmaan? Kuka lähetti?

-Lähdin etsimään rakkautta. Itse ilmoitin itseni. En ollut seurannut ollenkaan ohjelmaa, tiesin sen kyllä. Moni kysyi, että ilmoitettaisiin sinut, mutta itse kun halusin lähteä, niin itseni ilmoitin.


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi-Tarja ei siedä tätä miehessä treffeillä: "Se olisi luotaantyöntävää"


Lue myös: MTV: Ei eka kerta! Maajussi-Tarjan "Ismo sinä rakas" löysi tv:stä vaimon: "Sain 25 vuodeksi..."


Lue myös: No nyt! 32-vuotias maajussi-Ville innostuu listaamaan ihannenaisen kriteerit: "Sellainen, että..."


Maajussille morsian MTV3 ja MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»