Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MTV: Maajussi-Juho ja Laura lopettavat etäsuhteen - Lapsi tulossa ja vihdoinkin yhteinen osoite

Maajussille morsian -ohjelmassa Juho ja Laura löysivät toisensa. Suhde on ollut etäsuhde ja välimatkaa on ollut 800 km.

14.4.2020 klo 10:00

Maajussille morsian

Maajussille morsian -ohjelmassa Juho etsi rakkautta ja löysi sen. Rakkauden nimi on Laura. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki

Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin viime vuonna maajussi-Juhon ja Lauran rakkaustarinan syntyä. Suhde kehittyi pikkuhiljaa, vaikka välimatkaa oli. Juho asuu Haapamäellä ja Laura Levillä, joten välimatkaa on 800 km.


MTV uutisoi, että lasta odottavan pariskunnan asumisjärjestelyihin on tulossa vihdoinkin muutos. Juho kertoo Lauran muuttavan luokseen Haapamäelle aivan lähiaikoina.

- Onhan se tosi mukava juttu, että hän muuttaa ja saadaan välimatka pienemmäksi. Kyllähän se huolta pienentää, ollut pitkä välimatka ja lapsi tulossa, niin on ollut omat haasteensa siinä.Juhon mukaan Lauran raskaus on sujunut tähän mennessä hyvin.

- Nyt viimeiset kuukaudet ovat menneet ihan mukavasti. Tietenkin vähän jotain unettomia öitä ollut, mutta ne nyt varmaan kuuluvat asiaan.


Maajussille morsian -ohjelma mullisti Juhon elämän, nyt on rakas kainalossa ja esikoinen tulossa.

- Mukava vuosi ollut ja paljon on muuttunut. Sitähän siinä lähdettiin hakemaankin, että tulee elämään muutosta. Meni vaan nopeammalla aikataululla, mitä kuvittelin.


Maajussille morsian

Juho ja Laura ovat eläneet etäsuhteessa. Yrittäjä Juho asuu Haapamäellä Keski-Suomessa ja Laura pohjoisessa Levillä Kittilässä. Kuva: MTV


Haapamäellä tilaa pitävä Juho kertoi jo Maajussille morsian -ohjelman alkumetreillä, että tila on hänelle erityisen rakas. Tuolloin mies ei ollut valmis muuttamaan pois tilalta, se ei ollut vaihtoehto. Onneksi Laura muuttaa nyt tilalle ja parin yhteinen elämä jatkuu niissä merkeissä.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat