Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Morsio karkuteillä! Maajussi-Kalle ja Niina paljastavat kihlajaiskommelluksesta: "Perävalot vain..."

Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Niina ja Kalle kertoivat MTV Uutisille kuulumisiaan.

4.3.2023 klo 8:30

Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle jo varsin läheisissä väleissä farmiviikoilla Kallen tiluksilla. Kuva: MTV3Maajussille morsian -realityssä on nähty aitoja kohtaamisia, tutustumisia ja rakastumisia. Yksi ohjelmassa syntyneistä pariskunnista on Sastamalassa maatilalla tätä nykyä asuva Kalle ja Niina.


Maajussi-Kalle kohtasi Niinan suosikkisarjan kuvauksissa kesällä 2021. Kalle kertoo ensikohtaamisesta näin MTV Uutisille tuoreessa haastattelussa.

-Näimme ensimmäisen kerran kuvauksissa, kun puolisoehdokkaat seisoivat pihalla ja me kävelimme maajussien kanssa paikalle. Siinä ei kuitenkaan vielä saanut kontaktia, kun olimme kaukana toisistamme. Se oli sellaista katseen heilumista. Oikeastaan pikatreffit olivat ensitapaamisemme, Niina oli toiseksi viimeinen. Ajattelin silloin, että hän oli vielä kauniimpi kuin kuvissa, Kalle muistelee MTV Uutisille.


Kalle ja Niina jakoivat kihlajaiskuvansa Instagramissa. Kuva Niinan Instagram-tililtä, kuva: @loviisaminkkinenAsiat ovat kehittyneet nopeaa tahtia ja pariskunta meni kihloihin kesäkuussa 2022 omana vuosipäivänään. Kumpikin valmisteli omalla tahollaan toiselle yllätystä juhlapäivän kunniaksi.

-Se oli hauska lauantaiaamu ja meidän vuosipäivämme. Molemmat suunnittelivat toisilleen yllätystä, vaikka Kallella olikin vähän isompi yllätys mielessä. Ajattelin, että käyn hakemassa hyvät aamupalatarvikkeet, kukkia ja jotakin lahjaksi. Ajelin puoli seitsemältä aamulla kauppaan. Kalle katsoi, että perävalot vain näkyivät, Niina kertoo hauskasta tilanteesta MTV:lle.Kalle kertoo omista suunnitelmistaan näin:

-Luulin herääväni aikaisemmin, mutta Niina oli herännyt vielä aikaisemmin. Jäin tänne vähän ihmettelemään, että mihin hän meni ja koska tulee takaisin, Kalle naureskeli.


Niina tuli takaisin tunnin päästä ja huomasi verhojen olevan auki. Häntä harmitti, kun Kalle olikin jo herännyt, eikä hän päässyt yllättämään. Sitten Kalle pääsikin itse yllättämään ja kosi Niinaa kotona.


Niina muutti Kallen luo Sastamalaan ja he tekevät yhdessä tilan töitä, tässä metsähommissa. Kuva Niinan Instagram-tililtä:Häitä tanssitaan ensi kesänä 2023 Virrin tilalla, jossa pariskunta pyörittää yhdessä majoitus- ja juhlapalvelutoimintaa. Tila sijaitsee aivan Niinan ja Kallen talon vieressä.

-Siihen pyritään, että kaikilla on todella hauskaa ja kaikki nauttivat, Niina paljastaa tulevista häistä.


Lue lisää: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!


Lue lisää: Maajussi-Kalle ja Niina yllättivät Vappu Pimiän sympaattisesti joulun alla: "Tällaisia ihania..."


Lue lisää: Maajussille morsian: Päätä pahkaa rakastuneet Anna-Reetta ja Kalevi yllättävät: "Perheenlisäystä..."


Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 13.4. klo 21.

Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: mtvuutiset.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat