Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä nyt kuuluu? Maajussi-Aleksi ei enää salaile rakastaan: "Kyllä se on kaksin kaunihimpi"

MTV kertoo, että maajussi-Aleksi asuu yhdessä Pinja-rakkaansa kanssa.

21.11.2020 klo 7:00

Maajussille morsian

Maajussi-Aleksi pyörittää lypsykarjatilaa Ranualla. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -ohjelmassa seurattiin tänä syksynä neljän maajussin matkaa elämänsä rakkauden etsinnässä. Yksi maajusseista on Aleksi, joka ei löytänyt ohjelmasta rakkautta, mutta rakkaus löytyi ohjelman myötävaikutuksella.


Aleksi kertoi nyt marraskuussa MTV Uutisille kuulumisiaan. Aleksi paljasti jo Maajussille morsian tv-sarjan viimeisessä jaksossa, että hän on löytänyt vierelleen Pinja-nimisen neidon kanssa. Tämä Pinja ei ole kuitenkaan Aleksin ohjelmassa tapaama morsianehdokas-Pinja.Maajussi kertoo MTV:lle, että tämä uusi Pinja asuu hänen luonaan ja pari viettää onnellista arkea yhdessä. Pinja muutti maatilalle jo heinä-elokuun vaihteessa.

- Oikeastaan silloin heinäkuun puolivälin jälkeen hän tuli käymään täällä ja siitä lähtien hän on sitten täällä ollut. Jäi samalle reissulle, maajussi myhäilee.Maajussille morsian

Aleksi valitsi Pinja-ykkösen ohjelmassa morsiamekseen, mutta lempi ei roihahtanut täyteen liekkiinsä. Kuva: MTV3


Aleksi iloitsee siitä, että ohjelma on nyt ohi, eikä pariskunnan tarvitse enää piilotella suhdettaan.


- Onhan se ollut välillä vähän rankkaa, että jos vaikka maitoauto on tullut ja on oltu navetassa, niin Pinjan on pitänyt juosta piiloon. Tottakai lähipiiri on sillä lailla tiennyt ja ollaan välillä kaupassakin yhdessä käyty, mutta on koitettu olla vähän hissun kissun. Haluttiinkin pitää se salassa, Aleksi kertoo.


Aleksin mukaan hän ja Pinja olivat kohdanneet toisensa aiemmin, mutta hän luonnehtii kaksikon olleen ennen ohjelmaa lähinnä "hyvänpäiväntuttuja". Aleksi ja Pinja ovat pohtineet yhteistä tulevaisuuttaan ja ovat kumpikin sitä mieltä, että nuoruus eletään ensin alta pois ennen kuin edes harkitaan perheen perustamista. Aleksi on tällä hetkellä 23-vuotias ja Pinja 21.Maajussille morsian

Aleksi ja Pinja-kakkonen rakastuivat: nyt he asuvat yhdessä ja tekevät töitä yhdessä. Kuva: MTV3


Maajussi myöntää olevansa rakastunut ja näkee tulevaisuuden valoisana.


- En minä näe, että tämä voisi jotenkin huonosti mennä. Se on usein, kun toisen kanssa on hyvä olla, niin ei kai siihen muuta tarvitse. Asiat menee yksi yhteen ja ollaan suht samaa mieltä asioista.


- Se tuli kyllä sillä lailla vähän puskista, että ei tästä ihan heti ole paluuta entiseen. Kiva ylläri ja kyllä se on huomannut omassa asenteessakin, että on paljon kevyempi mieli, kun on kumppani rinnalla. Ketään meistä ei ole yksin elämään luotu, että kyllä se on kaksin kaunihimpi, Aleksi kertoilee mtv.fissä.


Lue, mitä maajusseille kuuluu kesän jälkeen:

Kuinka sitten kävi? Maajussi-Heidi paljastaa, roihahtiko rakkaus: "Miehessähän ei ole mitään..."


Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuvat vastarakastuneina: "Katsotaan, jos vuoden vaihteen jälkeen Kimmo..."


Maajussille morsian jaksot nähtävissä mtv-palvelussa


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat