Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mitä nyt kuuluu? Ensitreffit Emma avoimena kesästä Tuomaksen kanssa - Pysyttiinkö erossa?

Ensitreffit alttarilla Emma kertoi MTV Uutisille elämästään sarjan loppumisen jälkeen.

10.12.2020 klo 10:00

Ensitreffit alttarilla

Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Kuva: MTV3Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännellä kaudella mukana ollut Emma kertoi MTV Uutisille kuulumisiaan. 26-vuotias Emma on muuttanut Joensuusta Papu-koiransa kanssa takaisin kotikaupunkiinsa Kuopioon lähemmäksi perhettään.

- Minulle kuuluu tällä hetkellä hyvää. Työskentelen todella kivassa kaupassa myyjänä. Elämäni helpottui, kun pääsin takaisin kotiin kaikkien läheisten luokse. Vaikka Joensuu olikin mukava paikka, oli muutto nyt paras ratkaisu, Emma kertoo MTV:lle.


Emma kertoo koko Ensitreffit alttarilla -prosessin olleen raskas, mutta kasvattava.

- Opin itsestäni paljon ja koen, että teki myös hyvää nähdä jaksoista, miten käyttäydyn tietyissä tilanteissa ja sen avulla pohtia, miksi toimin ja ajattelen niin.


Ensitreffit alttarilla

Emma asuu Papu-koiransa kanssa. Kuva: MTV3


Tuomas ja Emma menivät naimisiin ja erosivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Tuomaksen ja Emman ero tuli varmasti monelle yllätyksenä, sillä varsinaista erokeskustelua ei missään vaiheessa käyty. Pari on kuitenkin eronnut, eikä lähentymistä ole tapahtunut.


Emma paljastaa nyt yllättäen, ettei hänen mielestään kyseessä ollut varsinaisesti ero, koska suhdetta ei päässyt missään vaiheessa syntymään.

- Tuntuu hassulta puhua erosta, sillä meille ei syntynyt kesän aikana kunnon suhdetta edes. Loppujen lopuksi piti vain hyväksyä se, että toimme toisistamme suurimmaksi osaksi vain huonoja puolia esille, emmekä voineet hyvin toistemme seurassa. Se johti siihen, että peli on vaan pistettävä poikki.


Ensitreffit alttarilla

Emman ja Tuomaksen reality-ohjelmassa solmittu avioliitto ei kestänyt. Kuva: MTV3


Emman mukaan hänen ja Tuomaksen suhteen pahin kompastuskiva oli tapa kommunikoida. Tuomaksen suorasanaisuus oli välillä liikaa Emmalle.

- Olimme joissain tärkeissä asioissa aika ääripäitä, jolloin on hankala löytää sellaista kultaista keskitietä, jossa molempien olisi hyvä olla. Esimerkiksi kommunikointiin olisin kaivannut pehmeyttä, vaikka en aina itsekään toiminut täysin oikein. Myös melko vihreänä ihmisenä koin, että meidän arvomaailmamme eivät kohdanneet niiltä osin, mitkä itselleni ovat tärkeitä, Emma analysoi MTV Uutisille.


Lue lisää: Kuinka sitten kävi? Eronnut Juudit paljastaa suhteesta Tommiin - Onnistuiko ystävyys?


Lue lisää: Mitä nyt kuuluu? Pettynyt Ensitreffit alttarilla Mira: "Meillä oli paljon hyvää ja läheisyyttä"


Lue lisää: Ensitreffit alttarilla Matti paljastaa: Fyysistä yhteyttä vaimoon ei syntynyt! Ainoa pusu häissä


Ensitreffit alttarilla nähtiin syksyllä 2020 MTV-kanavilla.


Katso tv:n ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat