Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ensitreffit alttarilla Matti paljastaa: Fyysistä yhteyttä vaimoon ei syntynyt! Ainoa pusu häissä

MTV kertoo Matin mietteitä sarjan kuvausten jälkeen.

7.12.2020 klo 7:00

Ensitreffit alttarilla

Matti ei löytänyt rinnalleen eliniän kumppania tv-ohjelmassa. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pirkkalalaisen Matin ja järvenpääläisen Miran liitto ei ottanut tulta alleen, sillä pari lähti eri teille jo ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa.


- Sellaista tietynlaista henkistä ja fyysistä yhteyttä ei löytynyt laisinkaan, ja sitä kautta sitten jäi aika paljonkin puuttumaan. Kaikkemme yritettiin, Matti arvioi MTV Uutisille.Mira kertoi ohjelmassa joutuneensa tivaamaan mieheltään kantaa siihen, jatkuuko yhteinen matka vielä kameroiden sammuttua. Tässä yhteydessä Matti ilmoitti jo ennen viimeistä tapaamista asiantuntijoiden kanssa, ettei hän tahdo jatkaa liittoa.


- Iso yllätys se ei ollut, vaikka vähän yllättäen ehkä tietyssä hetkessä se haluttiin päättää, Matti pohtii jälkikäteen tilannetta.Ensitreffit alttarilla

Matti ja Mira menivät naimisiin ja erosivat Ensitreffti alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Mira puolestaan sanoi tunteneensa itsensä petetyksi, koska hän joutui puristamaan päätöksen ulos puolisostaan. Matti puolestaan kertoo nyt yllättyneensä siitä, että Mira koki asian tulleen puskista, kun fyysinen läheisyys puuttui suhteesta käytännössä kokonaan.


- Oltiin kuitenkin puhuttu paljon siitä, etten näe oikein mitään liimapintaa, minkä takia me olisimme yhdessä. Ja totta kai sitten myös se, että fyysisesti vakavin hetki nähtiin jo hääjaksossa silloin, kun pussattiin "tahdon"-sanan jälkeen. Sen jälkeen ei semmoista ollut, niin en sitten tiedä, miten se niin puskista tuli, Matti toteaa.


Lue lisää: Mitä nyt kuuluu? Pettynyt Ensitreffit alttarilla Mira: "Meillä oli paljon hyvää ja läheisyyttä"


Ensitreffit alttarilla

Hääpari häävalssin pyörteissä. Tässä vaiheessa kaikki oli vielä mahdollista. Kuva: MTV3


Matin mukaan iso suhteessa haaste oli se, ettei parilla ollut elämässä juuri mitään yhteistä. Hän arvioi myös, että molemmat olivat lähteneet ohjelmaan hieman erilaisista lähtökohdista.


- Hyvin nopeasti kävi ilmi, että Miralla oli aika voimakas se perhe- ja kotihaave. Tuli ehkä vähän se fiilis, että toinen tarvitsee miehen, jotta voisi toteuttaa omaa unelmaansa.


Lue lisää: Mitä kuuluu Ensitreffit alttarilla Emmalle & Tuomakselle eron jälkeen? "...hävettää ja harmittaa..."


Ensitreffit alttarilla päätösjakso pyörii MTV3:lla ja Avalla.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat