Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä kuuluu nyt? Ensitreffit Henni avoimena suhteesta Kouvolan Miikkaan - Iso elämänmuutos takana!

MTV Uutiset kertoi Ensitreffit alttarilla -realitystä tutun Hennin kuulumiset.

15.3.2023 klo 11:23

Ensitreffit alttarilla Miikka

Henni harrastaa monipuolisesti liikuntaa aina lenkkeilystä ja retkeilystä crossfitiin ja lumilautailuun. Aktiivinen nuori nainen osallistui Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan v. 2022. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime kaudella mukana oli Henni, joka tapasi ohjelmassa Miikan. Henni asui Helsingissä ja Miikka Kouvolassa.


Nyt Henni on kertonut kuulumisiaan MTV Uutisille.


Ensitreffit alttarilla Miikka

Miikka ja Henni valikoituivat toisilleen asiantuntijoiden opastuksella ja menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -realityssä. Kuva: MTV3


Hyvinvointitradenomiksi opiskeleva Henni on tehnyt ison elämänmuutoksen, sillä hän on muuttanut Helsingistä Lappiin. Aluksi urheilullisen naisen oli tarkoitus viettää vain talvi töissä Ylläksellä, mutta aika pitenikin.

-Olin Lapissa jo viime keväänä kolme kuukautta töissä ja ajattelin nyt, että tulen nyt ainakin jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Sitten selvisikin, että koulussa ei tarvitse olla fyysisesti läsnä, niin ajattelin, että olen koko talven täällä, Henni kertoo MTV:lle.


Lappiin muuttaminen oli kytenyt Hennin ajatuksissa pikku hiljaa.

-Ajatus Lappiin muuttamisesta on ollut yhtenä haaveena jo pidemmän aikaa. Täällä asumisessa parasta on, että pääsee kokemaan kaikki vuodenajat ja nauttimaan luonnosta jokaisena vuodenaikana. Päätös muutosta tapahtui todella nopeasti, ja kun kaikki asiat loksahtivat paikoilleen ja ajattelin, että miksi en voisi jäädä saman tien tänne, kun ei ole mitään, mikä minua tällä hetkellä estäisi, hän toteaa MTV:lle.


Ensitreffit alttarilla Miikka

Miikka ja Henni läheisissä tunnelmissa Ensitreffit alttarilla -realityssä. Kuva: MTV3


Henni arvostaa Lappia ja sen ihmisiä:

-Lappi on tuntunut kodilta alusta asti ja täällä on ihmisen hyvä olla, joten on helppo lähteä rakentamaan elämää tänne. Harrastusmahdollisuudet on käytännössä oven avauksen päässä, mikä on parasta. Töiden kautta olen saanut ihania ihmisiä elämääni, jotka asuvat lähellä tai vähän kauempana.


Ensitreffit alttarilla Miikka

Henni ja Miikka näyttivät tulevan hyvin juttuun, tässä mennään taas Miikan "valkoisella ratsulla" eli pakettiautolla. Kuva: MTV3


Kun ohjelman kuvaukset päättyivät kesän lopussa, Henni ja Miikka jatkoivat suhdetta. He erosivat syksyllä. Minkälainen on suhde Miikkaan tällä hetkellä?

-Emme ole Miikan kanssa olleet yhteyksissä muutamiin kuukausiin. Meillä on ihan hyvät välit, mutta minulla on sellainen tunne, että ei ole tarvetta olla häneen yhteyksissä, Henni paljastaa.


Henni on kiitollinen Ensitreffit-kokemuksesta, vaikka avioliitto Miikan kanssa kariutui.

-Tuntuu, että tunnen itseni vieläkin vähän paremmin kuin aiemmin ja tiedän myös, mitä haluan ja tarvitsen seuraavalta parisuhteelta.


Henni on jakanut Instagram-tilillään kuvia Lapista:
Hennin arki kuluu Lapissa töiden ja opintojen parissa. Vapaa-ajallaan hän laskettelee Ylläksen tuntureilla.

-Parisuhdeasioita en ole vielä ehtinyt ajattelemaankaan, mutta uskoisin, että olisin varmasti jo valmis uuteen suhteeseen, jos sellainen sattuisi kohdalleni, Henni paljastaa MTV:lle.


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Miikka paljastaa parin fyysisestä läheisyydestä: "Herrasmiesmäisesti..."


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: “Sie oot toivonut sitä...”


Ensitreffit alttarilla on MTV ohjelmistoa, jaksot MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»