Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä ihmettä? Kaikki uudet Sohvaperunat sohvikset ovat Helsingistä! Hamza & Mihret, Robert & Tom...

Kestosuosikki Sohvaperunat onperjantai-illoissa tutulla ohjelmapaikalle ja sohville istuutuu neljä uutta perunakokoonpanoa.

12.2.2021 klo 7:00

Sohvaperunat

Televisiota katsellaan ja kommentoidaan perjantaisin tv:ssä. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Voiko tositelevisiosarja, joka perustuu eri puolilla Suomea asuvien televisiokatsojien kommentteihin ja reaktioihin eri televisiokanavien edellisen viikon ohjelmista kiinnostaa ketään? Kyllä todellakin voi!


Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo neljä kertaa palkittu Sohvaperunat starttaa jo 11. kautensa. Ja mukana nähdään uusia kasvoja. Kaikki Sohvaperunoiden uudet kasvot tulevat Helsingistä.


Uudet sohvaperunat, ole hyvä:

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Siva ja Michael, Helsinki

Samassa naapurustossa kasvaneet Siva ja Michael ystävystyivät aikoinaan paikallisella huoltoasemalla, joka toimi alueen nuorten kohtaamispaikkana. Innovatiivisen ja yritteliään kaksikon arki on hektistä, ja television katselu iltaisin tarjoaa kaivatun aivot narikkaan -hetken. Ystävyksiä yhdistää muun muassa viljelypalstaharrastus, joka aiheuttaa tietysti leikkimielistä nokittelua puolin ja toisin.

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Sari ja Marjo, Helsinki

Hoitoalalla työskentelevät Sari ja Marjo ovat olleet ystävyksiä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Sanavalmiit leidit nauttivat televisiotarjonnasta yksin ja yhdessä, ja erityisesti Marjo katsoo kaikista tv-sarjoista ainakin ensimmäisen jakson. Sari on innokas neuloja, ja Marjon vapaa-aika sujuu vauhdikkaasti muun muassa kahden koiran kanssa.

Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Hamza ja Mihret, Helsinki

Ystävykset Hamza ja Mihret tutustuivat lähes kymmenen vuotta sitten kesäterassilla, kun Mihret vakuuttui Hamzan sheikkaustaidoista. Elämäniloinen kaksikko onkin sittemmin viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä niin matkustelun ja mökkeilyn kuin yhteisten tv-iltojenkin parissa. Tällä sohvalla jaetaan ilot ja surut sekä päädytään usein nauruhepuleihin.


Sohvaperunat

Kuva: Yle Kuvapalvelu


Robert ja Tom, Helsinki

Tom ja Robert ovat isä ja poika, joita yhdistää geenien lisäksi muun muassa yhteinen yritystoiminta ja rakkaus eri ruokakulttuureihin ja viineihin. Sympaattinen kaksikko viettää aikaa yhdessä myös esimerkiksi reissaten ja keikoilla käyden. Robert rentoutuu television katselun lisäksi museoissa tai golfkentillä. Tomin mielipuuhiin kuuluu kalastelu mökillä, ja hän on myös intohimoinen kokki.

Sohvaperunat

Sohvaperunat vm 2021. Yle Kuvapalvelu


Sohvaperunoiden 11. tuotantokaudella nähdään iso joukko edelliskausilta tuttuja sohviksia. Tampereelta mukana jatkavat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oululaisia sohviksia ovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Daniel ja Samuel. Hämeenlinnaa edustavat Juha ja Markus sekä Parolaa Mici ja Maicci.


Helsingissä tv:tä tuijottavat uusien sohvisten lisäksi Salli ja Teemu, Monna ja Iris, Sanna ja Pinja sekä Iida ja Nelli. Turkulaisia vahvistuksia ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Riihimäellä sohvaperunoina jatkavat Jani ja Simo sekä Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.


Mukana jatkavat myös Eila ja Minna Lohjalta, Tanja, Sannis ja Ruusa Nousiaisista, Marja ja Eija Ranualta sekä Jorma ja Soile Rovaniemeltä.


Sohvaperunat Yle Areenassa. Tuotantokaudessa on 10 jaksoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»