Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mitä ihmettä Big Brother? Vehviläinen, Kottonen ja Hätönen OUT - Hautala, Kuronen ja Hussi IN!

Anni Hautala, Sami Kuronen ja Janni Hussi juontavat syksyn Big Brother Suomi -lähetykset.

17.6.2022 klo 10:13

Big Brother Suomi

Uudet BB-juontajat: Temptation Island Suomen grillimestari Sami Kuronen sekä Suomipopin Aamulypsystä ja Suurin pudottaja Suomi -ohjelmista tutut Anni Hautala ja Janni Hussi. Kuva: NelonenPeli alkaa syyskuussa, kun Big Brother Suomi palaa uudistuneena. Tulevalla kaudella moni asia on toisin: itse kisaaminen muuttuu ja tontille astuu uudet juontajat.


Lue myös: Oho! BB-talossa odottaa uudet kuviot - Big Brother uudistuu tällä ennennäkemättömällä tavalla!

Big Brother Suomi

Janni Hussi on radio- ja tv-juontaja, joka on nähty tv:ssä kevään ajan Suurin pudottaja Suomi -valmentajana. Kuva: Nelonen


Nelonen on julkaissut tiedotteen uusista Big Brother -juontajista. BB-juontajina nähdään tänä syksynä täysin uusi kolmikko: Sami Kuronen, Anni Hautala ja Janni Hussi. Heistä jokainen on tehnyt juontohommia Nelosen ohjelmissa. Hautala & Hussi ovat tuttuja myös radion puolelta Suomipopin Aamulypsystä.


Vanhat tekijät Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen eivät enää ole mukana ohjelmassa. Nelonen ei kerro tiedotteessaan syitä, miksi kolmikko on vaihtunut.

Big Brother Suomi

Big Brotherin vanhat juontajat: Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen. Kuva: Nelonen


Uusien juontajien työnjako on seuraava: Kuronen ja Hussi juontavat vuoropäivin Big Brotherin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi talon edellispäivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vierailijoiden sekä vakiovieraiden kanssa.


Anni Hautala puolestaan luotsaa sunnuntaisin BB-viikon huipennuksen, suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.


Aiemmin päivittäisten koostelähetysten juontajina nähtiin vuoropäivin Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen. BB-viikko huipentui sunnuntaisin Elina Kottosen juontamaan suoraan lähetykseen.


Big Brother Suomi

Viime kaudella BB:n voitti Jasmiina Yildiz, joka on tulevalla kaudella mukana Selviytyjät Suomi -realityssä. Kuva: Nelonen


Janni Hussi iloitsee Nelosen tiedotteessa:

-On mielettömän hienoa päästä mukaan BB-tiimiin! Odotan innolla uuden kauden uusia tuulia. Toivon näkeväni luovia ratkaisuja ja häkellyttäviä peliliikkeitä kilpailijoilta. Mahtavaa päästä tekemään tätä juuri Annin ja Samin kanssa!


Hautala puolestaan vihjaa hieman tulevasta:

-Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippu syksy!


Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 4.9. Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat