Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mistä löytyy Suomen kaunein kesämökki? TV-sarja paljastaa suomalaisten kesänviettopaikat!

Suomen kaunein koti: Kesämökit tv-sarja luo läpileikkauksen maamme kauneimpiin kesämökkeihin.

10.5.2021 klo 8:00

Suomen kaunein koti: Kesämökit

Suomen kaunein koti: Kesämökit -tv-sarja starttaa ns. mummonmökeillä. Kuva: MTV3Suomalaiset ovat mökkikansaa ja osa meistä rakastaa viettää kesänsä mökkeillen - toki jokainen omalla tyylillään. Mutta kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? Tämä selviää, kun Suomen kaunein koti -ohjelma etsii vuoden kauneinta kesämökkiä.


Ohjelmaan on valittu 30 erilaista vapaa-ajan viettopaikkaa. Pääsemme tutustumaan perinteisiin mummonmökkeihin ja näyttäviin uudiskokonaisuuksiin. Joukossa on sekä sähköttömiä pikkumökkejä metsän keskellä että modernin loma-asumisen vaatimukset täyttäviä vapaa-ajan huviloita veden äärellä.Suomen kaunein koti: Kesämökit

Sarjassa tutustutaan myös ylellisiin kesäpaikkoihin. Kuva: MTV3


Jokaisessa jaksossa esitellään kolme kesämökkiä, joista tuomarit valitsevat yhden jatkoon. Yleisöäänestyksellä valitaan Suomen kauneimman kodin -tittelin saava kesämökki. Voittaja sai palkinnoksi 10 000 euroa omien mökki- ja sisustushaaveiden toteuttamiseen.


Suomen kaunein koti: Kesämökit

Ohjelman tuomareina nähdään edelliseltä Suomen kaunein koti -kaudelta tutut asumisen ammattilaiset: arkkitehti Sini Rainio, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja toimittaja Hanna Sumari. Kuva: MTV3


TV-sarja esitetään uusintana ja se starttaa Somerniemeltä, Akaalta ja Kemiönsaaresta keräilyhengessä sisustetuista mummonmökeistä.


Suomen kaunein koti: Kesämökit MTV3 maanantaisin 20.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat