Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Missimamma Sunneva Sjögren manailee kilojaan: "Ärsyttää, jos puoli vuotta aiemmin menneet vaatteet…”

Olet mitä syöt -elämäntaparemontissa nähdään tällä viikolla missikeisarinna Sunneva Sjögren.

6.10.2021 klo 7:00

Sunneva Sjögren

Sunneva Sjögren pistää elämäntapansa remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa ke 6.10. Kuva: MTV3


Missikeisarinnana tunnettu Sunneva Sjögren on tuttu Miss Suomi -kisojen taustatiimistä. Hän on Finnartist Oy:n toimitusjohtaja ja suurin osakas.Olet mitä syöt -ohjelmassa selviää, että Sunneva Sjögreniä vaivaa väsymys ja hän napsii karkkia enemmän kuin laki sallii.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Olen aina tykännyt ohjelmasta, se on hyvän mielen ohjelma. Pippa (Laukka) tuntui osaavalta ja positiiviselta ihmiseltä. En epäröinyt hetkeäkään lähteä mukaan. Aina voi syyttää, että koronavuosi teki sen, että laiskotti, mutta tarvitsin elämääni ryhtiliikkeen.


Mitkä ovat haasteesi ruokailussa? Entä liikkumisessa?

- Olen aina tiennyt, että miten pitää syödä ja liikkua. Tarvitsin itselleni ryhtiliikkeen ja ruotuun asettumisen. Pari vuotta oli mennyt etten ollut jaksanut pitää huolta. Liikunnan kipinä puuttui.


Sjögrenin Instagramissa missit vasemmalta oikealle: Sara Chafak, Viivi Aaltonen, Sara Sieppi ja Alina Voronkova. Keskellä poseeraa Sunneva Sjögren.Mikä ruoka on paheesi tai heikoin lenkkisi?

- Olen ollut karkkihiiri, se on mun salainen pahe, rouskuttelin aika lailla. Karkinsyöntiin ei ollut mitään erityistä tilannetta, vaan tuntui, että se liittyi vähän kaikkiin tilanteisiin.


Mikä oli henkilökohtainen tavoitteesi? Onko ulkonäöllisiä tavoitteita?

- Tavoitteeni oli terveydellinen, että saisin ruokavalion kuosiin ja löytäisin liikunnan ilon. Mulla ei ollut kilomäärää tavoitteena, vaan halusin hyvän olon ja että jaksaisin paremmin.


Onko tv-työ / työsi tuonut ulkonäöllisiä paineita? Millaisia?

- En sanoisi, että paineita. Se ärsyttää, jos puoli vuotta aiemmin menneet vaatteet puristaa ja ahistaa. Mutta yleensä ajattelen, että mitä on annettu, niin sillä mennään.


Sunneva Sjögren

Sjögren ja Laukka treenaavat talvisessa maisemassa. Kuva: MTV3


Millainen on kauneusihanteesi?

- Jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan. Kun on ystävällinen muille ihmisille ja tekee toisille hyvää, sellainen ihminen on kaunis. Kauneus on ihmisen sydämen sivistystä. Jos puhutaan ulkonäöllisesti, niin kauneus on aina katsojan silmissä.


Mitä elämääsi kuuluu tällä hetkellä, onko se balanssissa?

- Herkuttelen edelleen, enkä kiellä mitään, sillä en ottanut tätä laihdutuskuurina, vaan elämäntaparemonttina. Nyrkkisääntöni on, että viikot pysyy ruodussa ja jos herkkuja tekee mieli, niin sallin ne itselleni. En ole sillä tavalla tiukka.


-Sain liikunnan takaisin elämään ja olen käynyt suppailemassa, kävelemässä ja miehen kanssa vaeltamassa. Nyt jaksaa tehdä kaikkea ja innostuukin liikkumaan. 11-vuotiaan bonuspojan kanssa on liikuttu myös yhdessä, se oli paras anti.


Olet mitä syöt MTV3-kanavalla ke klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat