Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Missä on Maisa Torppa? Sometähti jäi pois viime metreillä - Farmi Suomi vie maalaiselämän "iloihin"!

Farmi Suomi -realityssä pääsee mukaan maatalon elämään.

17.3.2021 klo 15:05

Farmi Suomi

Maisa Torppa ohjelman promokuvassa. Kuva: Nelonen


Aikamoiseksi reality-hitiksi noussut Farmi Suomi pyörii tv:ssä. Julkisuudesta tunnetut kilpailijat kisaavat Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalla. Maalla julkkikset irtautuvat modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa.


Lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa. Päiviin kuuluu myös moninaisia maatilanhoitoon liittyviä kisoja.Ennakkotietojen mukaan myös Maisa Torppa oli mukana Farmi-kisassa ja hänestä ehdittiin ottaa jo promokuvat. Kun ohjelmaa kuvattiin viime vuonna, Torppa ilmoitti sairastuneensa ja estyneensä kisasta.


Näin kohujulkkis kommentoi asiaa viime kesänä Instagramissa:


-Instagram vs reality. Viime viikot on menneet aivan pipariksi! Mun piti olla kuvaamassa Farmi ohjelmaa, jota olen koko kesän odottanut. Useampi viikko meni kuitenkin sairastaessa ja yhdessä tuotantoyhtiön ja lääkäreiden kanssa tulimme siihen tulokseen, että terveys on pakko laittaa etusijalle. Tarvitsen vielä toipumisaikaa, enkä ole tarpeeksi vahva osallistumaan maatilan töihin. Pettymys on kova ja viimeiseen asti toivoin nopeaa paranemista! Lähetänkin kaiken ylimääräisen energian ja tsempit Farmilla kilpaileville kavereille!, Torppa kirjoitti.


Lue lisää: Maisa Torppa jakso räjäytti Veitolan somen: "aidosti oikeasti itketti" "epäaitoa ja teeskentelyä"...

Farmi Suomi

Farmilaisten promokuvassa, jossa mukana keskellä hattu päässä myös Maisa Torppa. Kuva: Nelonen


Mukaan leikissä ovat olleet tällä kaudella ex-mäkikotka Janne Ahonen, räppäri Dan "Uniikki" Tolppanen, toimittaja Sanna Ukkola, kauppiaan rouva Michele Murphy-Kaulanen, toimitusjohtaja Mikael Jungner, yleisurheilija ja urheilumanageri Noora Toivo, räppäri Pastori Pike, lastenhoitaja Pia Nykänen, realitytähti Sauli Koskinen, näyttelijä Timo Lavikainen, Miss Suomi 2019 Anni Harjunpää, artisti ja somevaikuttaja Tuuli sekä leijonalegenda Timo Jutila.


Koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa. Farmi Suomi ensimmäisen kauden voitti jääkiekkomaalivahti Noora Räty.

Farmi Suomi

Ohjelman juontaa Ellen Jokikunnas. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19:30.


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat