Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilampi: "Haastan aina itseni" - Ykkösjuontaja ei pelkää heittäytymistä

Näyttelijä, juontaja, laulaja, esiintyjä Mikko Leppilampi haluaa rikkoa rajoja.

11.5.2019 klo 11:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi täytti viime vuonna 40-vuotta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fiMikko Leppilampi on monipuolinen mies. Hän on tehnyt mm. teatteria, elokuvaa, tv:tä, musikaalia ja juontanut suoraa lähetystä Eurovision laulukilpailuissa 100 miljoonan katsojan edessä yhdessä Jaana Pelkosen kanssa.


Leppilampi on juontanut - tai ei vaan juontanut, vaan pitäisi varmasti sanoa heittäytynyt juontotehtävissään. Tämän vuotisen Jussi-gaalan aluksi hän veti musikaalishow´n yhdessä Anna-Maija Tuokon kanssa. Tähdet, tähdet suorissa lähetyksissä hän mm. juonsi pää alaspäin jaloista renkaassa riippuen ja punnerruksia tehden. Mies on selkeästi halunnut rikkoa rajoja lähes kaikessa mahdollisessa, minkä lisäksi on käynyt selväksi, että Leppilampi on sanallinen akrobaatti.


Leppilampi panostavaa työhönsä - ja selkeästi nauttii siitä.

- Olen tosi innoissani ja ylpeä siitä, että saan tehdä tätä. Liveyleisön edessä oleminen lavalla, kameratyö, tv-ohjelman ensemble - paljon asioita yhdistyy siihen. Arvostan sitä positiota järjettömän paljon, Leppilampi kertoo Nauris.fin haastattelussa.


Mikko Leppilampi

Juontaja Mikko Leppilampi on aina tyylikäs. Slimmi puku on aina hyvä valinta. Kuva: MTV3.


Juontajan pestiä oppii parhaiten tekemällä ja Leppilammella onkin ollut mahdollisuus kehittyä monissa viihdesarjoissa. Mies on tuttu mm. Tanssii tähtien kanssa, Suomi Love ja Tähdet, tähdet ohjelmista. Jahti-kisailun toinen tuotantokausi pyörii parhaillaan.


Vaikka Leppilampi esiintyy monipuolisesti jo nyt, hän ei ole todellakaan jäänyt laakereillaan makaamaan, vaan haluaa kehittyä yhä paremmaksi.

- Haastan aina itseni: kun materiaali on hallussa, annan tunteen tuoda, otan yhteyttä live-yleisöön, teen uutta sosiaaliseen mediaan, mietin pukeutumista, viedä tuotantopalaveriin kehitysideoita omasta vinkkelistä - koko ajan on mielessä pientä kehitystä, mitä voi tehdä paremmin, Mikko Leppilampi summaa.


Jahti MTV3:lla torstaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Mikko Leppilampi
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat