Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Leppilammen ex-vaimo Emilia Vuorisalmi yllättää - Rooli superrikkaana kohuohjaajan tv-sarjassa

Viivi Huuskan ohjaama komediasarja Kullannuput starttaa.

10.2.2021 klo 10:00

Kullannuput

Jasmin (Emilia Vuorisalmi) vaahtokylvyssä. Yle Kuvapalvelu


Mitä yhteistä on ensirakkautta etsivällä teinitytöllä ja tämän eronneella äidillä? Viivi Huuskan ohjaama komediasarja Kullannuput sukeltaa modernin naisen epävarmuuksiin ja lupaa nauraa loputtomille vaatimuksille, joita asetamme itsellemme. Kullannuput-sarjassa herkutellaan niin keski-iän kriisin kuin ensirakkaudenkin kommelluksilla.


Kaksi vuotta sinkkuna ollut Anna, 40, (Jessica Grabowsky) kokee olevansa valmis uudelle elämää suuremmalle rakkaudelle. Herra Oikeaa metsästäessään Anna unohtaa usein olevansa valloittava aivan omana itsenään. Superrikkaan ystävänsä Jasminin (Emilia Vuorisalmi) kannustamana hän päätyy ennemmin rakentamaan uskomattomia kulisseja kuin paljastamaan todellisen minänsä.


Kullannuput

Ystävättäret Jasmin (Emilia Vuorisalmi) ja Anna (Jessica Grabowsky). Yle Kuvapalvelu


Jos Bridget Jonesilla olisi teini-ikäinen tytär, se olisi Tessa, 17 (Saana Koivisto). Hän on nuori ja kunnianhimoinen, hänelle kaikki on mahdollista. Modernissa Suomessa hän on lähes kapinallinen uskoessaan johonkin hyvin perinteiseen: tosirakkauteen.


Lääkäri, tiedekirjailija ja sosiaalisen median vaikuttaja Emilia Vuorisalmi tekee ensimmäisen ison tv-roolinsa Kullannupuissa. Vuorisalmi on ollut naimisissa Mikko Leppilammen kanssa ja heillä on yksi tytär, Lilia.


Näyttelijä Jessica Grabowsky on ollut parhaan naispääosan Jussi-ehdokkaana kaksi kertaa: elokuvista Missä kuljimme kerran (2011) ja 8-pallo (2013). Vahvojen ja dramaattisten roolien näyttelijälle Kullannuput on ensimmäinen iso komediarooli.


Kullannuput

Ohjaaja Viivi Huuska. Yle Kuvapalvelu


Kahdeksanosaisen komediasarjan on ohjannut Viivi Huuska. Kullannuput on Huuskan ensimmäinen työ käsikirjoitetun sarjan ohjaajana. Valokuvaajana uransa aloittanut Viivi Huuska on Suomen musavideokuningatar, joka osaa kohahduttaa. Hän on ohjannut mm. Pete Parkkosen varsin "anteliaan" Kohta sataa ja Vesalan Mul ei oo lapsuuden sankarii -videot.


Viimeisimpänä työnä hän etäohjasi Zara Larssonin videon kotisohvaltaan. Ohjaajana naisen visuaalinen ote on omintakeinen.


Kullannuput Yle Areena ja Yle TV2 15.2. alkaen ma–to kaksi jaksoa kerrallaan

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Yle

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»