Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mikko Kuustonen viettää joulua epäsovinnaisesti -Ehtona näyttelijätyttärien & uusperheen vaatimukset

Kuustonen viettää joulua joka vuosi, eikä ikinä vietto ole mennyt kesään asti.

21.12.2019 klo 10:00

Luokkajuhlat

Mikko Kuustonen elää uusperhearkea yhdessä puolisonsa tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mikko Kuustonen on monessa keitossa keitetty muusikko ja tv-kasvo, jonka perheeseen kuuluvat tyttäret Iina ja Minka Kuustonen perheineen sekä puoliso Hanna Brotherus lapsineen.

- Tämä on poikkeuksellinen joulu, sillä se näyttäisi olevan tässä vaiheessa tosi rauhoitettu aika. Olen freelancer, joten ei mulla ole ollut mitään normaaleja lomia ikinä. Mutta olen iloinen, että pystyy olemaan aloilla joulun tienoon. Ollaan ehdottomasti Suomessa. Ollaan juuri rakennettu oma kesämökki ja se on iso juttu, mulla ei ole koskaan ollut kesämökkiä. Ollaan ehkä siellä, ehkä kaupungissa, ehkä molemmissa, Kuustonen kertoo joulun ajan suunnitelmista.Kuustosen uusperhekuviossa yhteinen aikataulutus voi olla haasteellista. Pystyttekö noudattamaan joulun aikaan yhteisiä perinteitä?

- Kyllä joulun olennaisen perinne on yhteiselle aterialle kokoontuminen. Meillä on ollut sellainen kuvio, kun omat tyttäret elää ruuhkavuosia omine perheineen ja ovat freelancereita ja kaikkien elämät on aikataulullisesti sekaisin, niin me ollaan vietetty joulua ihan milloin sattuu. Mutta joulua on aina vietetty, eikä se ole mennyt kertaakaan kesään asti. On ripoteltu jouluja vähän sinne sun tänne eri kokoonpanoilla ja se on ollut hyvä ratkaisu, Kuustonen avaa epäsovinnaista, mutta heidän perheelle sopivaa ratkaisua.


Luokkajuhlat

Pariskunta Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus vierailee uudessa Kimpassa-tv-sarjassa kymmenen tunnetun suomalaisparin luona tutustumassa suhteiden saloihin. Kuva: Nelonen.

Kuustonen on viettänyt joulua perheensä lisäksi monen suomalaisten kanssa, sillä hän on tehnyt joulukonsertteja ja jakanut ilosanomaa suomalaisille ympäri maan.

- Kyllä jouluun sisältyy yhdessä laulamista, eikä ole yhtään ihmeellistä, että perinteiset joululaulut voivat hyvin. Tehtiin Lenni-Kalle Taipaleen kanssa viime vuonna joulukonsertteja ja se oli aika kivaa, että tuli pohdittua aikuisena ihan tosissaan niitä perinteisiä biisejä, että miten niitä voisi lähestyä ja mikä niissä on totta.

- Huomasin, että on asioita, joita ei oikein tunnista, mutta mikä vaikuttaa syvästi. Yksi mun lemppareista on En etsi valtaa loistoa. On se omituista, että on tehty lauluja, jotka eivät vanhene, vaikka niiden maailmankuva tai sanasto ovat jo etäisiä, Kuustonen pohdiskelee.


Luokkajuhlat

Mikko Kuustonen ja Jenni Pääskysaari ovat jo tuttuja SuomiLOVE-juontajia. Kuva: Yle TV1.


Joululahjat kuuluvat ainakin lasten jouluun. Mikko Kuustonenkin on ollut pikkupoika, onko lapsuudesta jäänyt joku joululahja erityisesti mieleen?

- Olin Batman-fani ja kuuluin Batman-kerhoon. Mun systeri toi mulle Batman-puvun, joka oli tehty kernistä. Laitoin sen päälle ja olin reipas poika ja menin ulos pakkaseen. Puku halkesi heti. Se oli lyhytaikainen, mutta iso ilo, mies hörähtää tv:stäkin tuttuun nauruun.


Mikko Kuustonen on Nelosella tammikuussa alkavassa Kimpassa-ohjelmassa yhdessä Hanna Brotheruksen kanssa. Kuustonen juontaa SuomiLOVE-viihdeohjelmaa, jonka uusi kausi starttaa Yle TV1:llä la 21.12. klo 21.15

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat