Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mikko Kekäläinen kyynelten partaalla - Vaikea ero Susanna Laineen jättäessä suosikkisarjan

Puoli seitsemän -ajankohtaisohjelmassa puhaltavat muutosten tuulet, kun Susanna Laine jättää sarjan.

15.9.2020 klo 12:00

Puoli seitsemän

Mikko Kekäläinen, kuva: Yle Kuvapalvelu


Puoli seitsemän juontaja Mikko Kekäläinen oli haastateltavana Areenan suorassa tv-lähetyksessä, jossa julkistettiin uusi juontajapari. Susanna Laine on jättämässä ohjelman ja uudeksi juontajapariksi tulee Ella Kanninen.Kekäläinen on selkeästi liikuttunut suorassa tv-lähetyksessä juontajaparinsa erosta ja myös antaa tunteittensa näkyä.


-Kuusi vuotta on aika pitkä aika tehdä yhdessä. Mut sit kyllä tuntuu, että siinä on saatu tehtyä jotain niin ainutlaatuista ja aitoa ja oikeeta, että olen tosi onnellinen tästä, mitä on saatu tehdä, Kekäläinen saa sanottua.


-Lohduttaudun sillä, ettei mikään lopu, ei me menetetä ketään, ei meidän jengi menetä ystävää, eikä katsojat menetä Susannaa. Susanna tulee näkymään varmasti isosti taas. Nyt vaan palasia järjestellään uudelleen. On aika tunteikas asia, suosikkijuontaja toteaa.


Puoli seitsemän

Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen ovat olleet rempseä ja empaattinen juontajapari sekä ystävykset. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Suoran lähetyksen juontaja Totti Toivonen heittää Kekäläiselle, että naiset senkun vaihtuu, mutta Kekäläinen pysyy. Kekäläinen vastaa taukoja pidellen ja ääni väristen.


-En keksi mitään parempaa, mitä ollaan Suskin kanssa tehty. Tämä on sellainen hyvä esimerkki siitä, että ei me tänne töihin tulla. Me tullaan tänne ystävien kanssa pitämään hauskaa ja sen seurauksena syntyy kaikki se, mitä syntyy. Mä en usko, että tässä parempaa on missään, mutten ole ajatellut riskeerata ja kokeilla.


Lue lisää: Ella Kanninen jännittää Puoli seitsemän juontajapestiä: "Sydän pamppailee..."


Puoli seitsemän Yle TV1 arkisin klo 18.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat