Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ella Kanninen jännittää Puoli seitsemän juontajapestiä: "Sydän pamppailee..."

Puoli seitsemän on Kultaisella Venlalla palkittu ja Yle TV1:n kestosuosikkeihin kuuluva ajankohtaisohjelma.

29.10.2020 klo 15:22

Puoli seitsemän

Ella Kanninen on nähty Italian matkailuohjelmissa ja hän on juontanut mm. Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmaa. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Uudet tuulet puhaltavat Puoli seitsemässä. Susanna Laine jää pois ohjelmasta ja Ella Kanninen on uusi juontaja. Kanninen luotsaa ohjelmaa yhdessä Mikko Kekäläisen kanssa. Viimeksi he juonsivat Puoli seiskaa yhdessä kuusi vuotta sitten.


-Sydän pamppailee. Tunteita on valtavasti, ja nyt jännittää ihan hirveästi, vaikka ollaan ystävien kanssa tekemisissä. Ohjelma on aina ollut mulle rakas. Ihminen voi lähteä pois Puoli seiskasta, muttei Puoli seiska ihmisestä. Minkä taakseen jättää, sen voi uudelleen löytää. Tulin mukaan suurella sydämellä, Ella Kanninen kertoi tunnelmiaan Puoli seitsemän lehdistötilaisuudessa.

Puoli seitsemän

Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kanninen uskoi, että Susanna Laine jatkaa tehtävässään hamaan tappiin ja siinä mielessä Kanninen oli todella iloisesti yllättynyt työtarjouksesta.


-Päällimmäinen tunne on, että palaan jatkamaan jotain, mikä vuosia sitten jäi kesken. Samalla olen kuitenkin aivan uuden edessä sillä ohjelma on vuosien aikana muuttunut ja tänä syksynä se uudistuu lisää. Minusta on hienoa, että saan olla mukana siinä porukassa, joka uudistaa ja kehittää Puoli seiskaa. Ohjelma tekijöineen on minulle todella rakas ja Mikon rinnalle on tietysti hienoa palata..Puoli seitsemän

Susanna Laine juonsi suosikkiohjelmaa kuutisen vuotta. Kuva: Yle KuvapalveluPuoli seitsemän Yle TV1 arkisin klo 18.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»