Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mikä oikein on uusi Mysteerilaulajat tv-show? Lavalle nousee lentoemäntää, siivoojaa, lääkäriä...

Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi on uusi viihdeohjelma, jossa Miitta Sorvali ja Robin Packalén vaikuttavat vakiopanelisteina.

3.10.2021 klo 8:00

Tulossa: Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi

Kuva: Nelonen


Nelonen tuo iltojen iloksi uuden viihdeohjelman. Kanava lupaa, että Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi on hauska ja näyttävä musiikkiviihdeshow, joka tempaa mukaansa laulamaan ja arvailemaan.Jokaisessa jaksossa lavalla nähdään seitsemän mysteerilaulajaa, joista osa on taitavia laulajia ja osa huijareita. Heidän joukossaan voi olla vaikkapa täysin laulutaidoton lääkäri, upealla äänellä siunattu lentoemäntä, epävireinen metsuri tai enkelin lailla laulava laitossiivooja.


Yksi kilpailija yrittää tunnistaa huijarit laulajista ja kerryttää voittopottiaan jokaisella oikealla arvauksella. Kilpailija saa laulajien arvuutteluun avukseen julkkispaneelin, jonka vakiojäseninä istuvat Miitta Sorvali, Robin Packalén sekä liuta vaihtuvia vieraita.


Tulossa: Mysteerilaulajat - I Can See Your Voice Suomi

Heikki Paasosen juontaa uuden viihdeohjelman, jossa kuullaan taiturimaisia lauluesityksiä ja aivan luokattomia lurituksia. Kuva: KKM


Etelä-Koreasta maailmanvalloituksensa aloittanut konsepti on tehnyt läpimurtonsa viimeksi mm. USA:ssa, Britanniassa, Saksassa, Hollannissa sekä Ranskassa.


Mysteerilauljat – I Can See Your Voice Suomi lauantaisin 16.10. alkaen kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat