Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Michele Murphy-Kaulanen kärsii monelle tutusta addiktiosta - Himo voi yltyä hallitsemattomaksi

Suurin pudottaja Suomi -kisaaja Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen paljastaa Nauris.fin haastattelussa mm. mitä tekisi voittorahoilla.

5.10.2019 klo 10:00

Suurin pudottaja Suomi

Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen on kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo ja tunnettu Kauppiaanrouva-blogistaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen on edelleen mukana Suurin pudottaja Suomi -kisassa, vaikka oma usko kilojen tippumiseen tuntuu olevan välillä koetuksella. Kiloja on lähtenyt ja nainen on näyttänyt antavan kaikkensa Janni Hussin vetämissä treeneissä.Murphy-Kaulanen kärsii monelle suomalaiselle tutusta ongelmasta, sokeririippuvuudesta. Sokeririippuvuudessa himo sokeriin voi yltyä hallitsemattomaksi. Sokeriherkut antavat nopean hyvänolon tunteen, kun kiireisessä arjessa tarvitsee rauhoittumista.

- Sokeriaddiktion takia painoa kertyy. Iltaisin mua lohduttaa karkit elämässä, Murphy-Kaulanen paljastaa.


Suurin pudottaja Suomi

Joukkuekaverit Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen (oik.) ja Nina Mikkonen (vas.) ovat tsempanneet toisiaan Suurin pudottaja Suomi -kisoissa. Kuva: Nelonen


Murphy-Kaulasella on kolme tytärtä. Vanhempien mallit periytyvät tehokkaasti lapsille, onko se ollut motivaattori painonpudotuksessa?

- Eipä oikeastaan. Mun tytöt on sen verran hyvällä päällä varustettuja ja isiensä puolelta tulee tosi hyvät mallit. Mietin enemmän, että haluan nähdä lasteni kasvavan ja haluan nähdä, miten heidän elämänsä kehittyy. Se on iso motivaattori siihen, että haluaa pysyä itse terveenä, Murphy-Kaulanen sanoo vakavana.


- Mun kauneusihanne on itsevarmat ja omassa kehossaan viihtyvät naiset. Kadulla voi tulla kaunis ihminen vastaan, eikä se ole koosta riippuvainen. Rakastan nähdä itsevarmoja naisia, jotka viihtyvät omassa kehossaan ja ovat terveitä.


Suurin pudottaja Suomi

Toimitusjohtaja, äiti, bloggaaja. Kuva: Nelonen


Michele Murphy-Kaulasella on kova meno päällä Suurin pudottaja Suomi -kisassa, hän haluaa voittaa. Mutta mitä nainen tekisi voittorahoilla?

- Voiko tästä voittaa jotain? Rakastan matkustelua, mutta ehkä mä tekisin eteisen ja kodinhoitohuoneen remontit!, Michele “Minttu” Murphy-Kaulanen huudahtaa iloisesti.


Suurin pudottaja Suomi Nelosella ke klo 20

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat