Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Metti Forssell saa oman tv-sarjan - Tyyliguru ei stailaa, vaan pistää tavalliset suomalaiset töihin

Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell -ohjelman juontajana toimii Mikael Forssellin vaimonakin tunnettu muotiblogaaja Metti Forssell.

22.2.2020 klo 10:00

Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell

Metti Forssell tulee tv:seen. Kuva: Liv.


Oletteko ystävänne kanssa palaamassa äitiyslomalta töihin, ettekä tiedä, mitä pitäisi laittaa päälle? Tai onko pomollasi vaikeuksia käyttää värikkäitä vaatteita? Entä tuntuuko joskus siltä, että puolisosi ei enää panosta samalla tavalla pukeutumiseen kuin aikaisemmin tai kaipaisi uutta tyylisuuntaa?Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell on uusi kotimainen lifestyle-ohjelma, jossa tavalliset suomalaiset pääsevät mittelemään tutun kumppanin kanssa siitä, kumpi stailaa toisen paremmin. Voittajaksi selviytyy se, joka on osannut parantaa toisen habitusta.


Ohjelmaa juontaa muotiblogaaja ja tyyli-ikoni Metti Forssell, joka on myös jalkapalloilija Mikael Forssellin vaimo. Forssell julkaisee Instagram-tilillään otoksia muodista ja elämästään.
Blogissaan Metti Forssell kertoo omasta roolistaan sarjassa näin:

-Toimin ohjelmassa sekä juontajan että mentorin roolissa, mutta lopullisista stailauksista ja lookeista vastaa kilpailijat. Kyseessä on hauskan erilainen stailausohjelma, josta ei vauhdikkaita tilanteita puutu.


Tuttu Tyylitaiturina by Metti Forssell Livillä.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat